Fördős Zé elárulta, mikor szeretne gyermeket
2022-12-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Fördős Zé az elmúlt időszakban sikert sikerre halmoz, ám hosszú út vezetett idáig. Ma már az apává válás kérdése is megfogalmazódott benne: Zé a Palikék világa by Manna Három igazság című műsorában vallott minderről.

45 évesen egyaránt a pályája és a magánélete legjobb időszakát éli Fördős Zé, ám nem volt mindig ennyire sikeres: volt egy családi cateringes cége, volt brazilfüggőágy-kereskedése, próbálkozott gyorsétteremmel is. Egykor még a csőd szele is megcsapta, a 2008-as gazdasági válság idején.

„A cateringes cégünket nagyon nagy lelkesedéssel csináltuk, de végül is beleállt a földbe egyszer, és megégettük magunkat anyagilag. Lehet, hogy ezért is vagyok óvatos. Sokkal szívesebben dumálok arról, hogyan kell megcsinálni jól a lecsót, mint hogy kiírjam az éttermembe: »Lecsó«” – árulta el a Palikék világa by Manna legújabb adásában a gasztronómiai szakember arra a kérdésre válaszolva, miért nincsen saját értelme. Zé vállalkozása ma már elképesztő ismertségnek és kedveltségnek örvend. „A Street Kitchenben 12 évem van, de úgy érzem, valójában annyi évem van benne, amióta édesapám cateringes cégében leszedtem a tányérokat. Ott kezdtem azon gondolkodni, hogy mit szeretnek az emberek, mi esik nekik jól. Az már másik dolog, hogy konkrétan ezeket a videókat 12 éve csináljuk. Az öcsémmel az első négy évünk heti hétnapos munkahét volt” – magyarázta az adásban az üzletember, aki a műsorban többek között egy titkos lecsókészítési módszert is elárult.

Zé a Palikék világa by Mannában arra is választ adott, készen áll-e már az apaságra.

„A gyereket egy projektnek gondolom, minden feladatával együtt. Bele is van kalkulálva abba a karriervonalba, amit magam előtt látok. Nincs bajom a gyerekekkel, nem félek a házasságtól... Hozzáteszem: nem vagyok oda, hogy ez egy házassági aktussal legyen elintézve. De mondjuk a barátnőmért, Sáriért ezt is megtenném. Amit érzek magamon, hogy valószínűleg nem lennék úgy jó fater, hogy ezerrel pörgök. Akkor kell gyereket vállalnom, ha megengedhetem magamnak azt, hogy többet foglalkozom a családdal és a szabadidőmmel. Ezen teljesen rajta is vagyok. Elkezdtem leválasztani a személyemet a Street Kitchenről, munkaidőben és feladatok vállalásában is. Átlagban heti három napot dolgozom bent, és négyet nem. Kábé most kezd eljönni az az időszak, amikor el lehet kezdeni a babaszobán is gondolkodni. Visszatekintve a húszas-harmincas éveimre, biztos lehettem volna valamilyen fater, de hogy most jobb leszek, az száz százalék. Ez már önmagában megérte, hogy idáig vártam” – tekintett a jövőbe Fördős Zé, aki három éven belül szeretne gyermeket.