Idősebb nőként fiatalabb férfival? 5 ok, amiért nincs mitől félned!
2021-02-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A konzervatív felfogás szerint egy idősebb férfi és fiatalabb nő párkapcsolata természetes és elfogadott. Egy fordított felállású viszonyt azonban már sokan néznek ferde szemmel, holott valószínűleg semmit sem tudnak a párról.

Ha hasonló cipőben jársz, és félsz belevágni egy ilyen párkapcsolatba egy fiatalabb partnerrel, akkor az alábbi 5 ok biztosan meggyőz arról, hogy nincs mitől tartanod!

1. ok: Elégedettebb leszel

Már több kutatás is igazolta, hogy azok a hölgyek, akik jellemzően fiatalabb partnereket választanak, általánosságban nagyobb elégedettségről számoltak be, mint azok a megkérdezettek, akik vagy idősebbekkel, vagy egykorúakkal randiztak.

2. ok: Magabiztosabb és sikeresebb lehetsz a karrieredben is

A fiatalabb férfiakkal együttélő nők fele általában magasabb pozíciókban dolgozik. Ez elég jelentős szám, ha azt nézzük, hogy milyen kicsi a hölgyek aránya a felsővezetők között. Ez a statisztika hihetőnek is tűnik, hiszen nagyobb önbizalom kell ahhoz, hogy valaki elvállaljon egy ilyen szintű, felelőségteljesebb állást, és ahhoz is, hogy valaki egy fiatalabb férfi figyelmét próbálja felkelteni.

Ezt is olvasd el! - 3 ok, amiért egy idősebb nő fiatalabb férfit választ

3. ok: 35 év fölött nem kell, hogy megálljon az élet

Régen úgy tartották, hogy a férfiak a 20-as éveik elején, míg a nők 35 éves korukban a legaktívabbak szexuálisan. De az igazság az, hogy nincs ilyen. Akkor leszel a legaktívabb és legelégedettebb, amikor a legjobban megismered a tested és a vágyaidat. Egy fiatalabb partner sokkal inkább szeret kísérletezni, mint az érettebbek, ezért segíthet számodra is új tapasztalatokat gyűjteni.

4. ok: A partnered értékeli a bölcsességed

A nagyobb élettapasztalattal rendelkező nők erősebbek és bölcsebbek, és sokkal jobban ismerik önmagukat is, mint fiatalabb társaik. Éppen ezért szeretik a függetlenségüket és magabiztosabbak is. Ezt a tulajdonságukat minden fiatalabb férfi nagyra értékeli, és ki is fejezi feléjük. Egy ilyen csodálat pedig melyikünk lelkének ne tenne jót?

5. ok: Jól fogsz szórakozni

Egy fiatalabb férfi még sokkal merészebb, bevállalósabb, nem tartozik felelősséggel senki iránt, nincs családja és komolyabb kötöttségei. Általában még nem ért el karrierje csúcsára sem, ezért nem is nyomja annyi gond a vállát. A kutatások szerint, éppen ezért, egy idősebb nő egy fiatalabb férfi oldalán szórakoztatóbb életre számíthat.

Függetlenül attól, hogy Téged mi motivál egy fiatalabb férfival való randizásra, csak az számít, hogy Te mit érzel, és mire vágysz. Egyébként is, teljesen mindegy, hogy hány évesek vagytok, nem számít az ok, ha boldogok vagytok egymás oldalán. Mások véleményével meg egyszerűen nem kell foglalkoznod!