Hogyan viselkedj egy sikeres első randi után?
2021-12-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Egy jól sikerült első randi után biztosan szeretnél egy következőt is. A második találka nagyon fontos lépés a párkapcsolat felé, hiszen még jobban megismerhetitek egymást, és még szorosabb kötelék kezdhet el kialakulni köztetek. De ahhoz, hogy pozitív legyen a második randevú is, nem mindegy miként viselkedsz.

Fogadd meg az alábbi tippjeinket, hogy biztosan sikeres legyen folytatás!

Legyél spontán!

A második randi legfőbb célja, hogy jól szórakozzatok, és szuperül érezzétek magatokat egymás társaságában. Az első találkozón már áttörtétek azt a bizonyos jeget, és sokkal felszabadultabbak lehettek. Itt az alkalom valami közös programra, ami lehet egy koktél mozi után, korcsolyázás összekötve némi karácsonyi vásárral, vagy akár egy kiállítás. A lényeg, hogy közös élményeket szerezzetek, és megismerjétek egymás valódi énjét.

Legyél udvarias!

Ez alapvető minden emberi kapcsolatban, de különösen igaz a párkapcsolatokra. Mutasd ki, hogy értékeled a figyelmességét, köszönd meg, ha lesegíti a kabátod, éreztesd vele, hogy hálás vagy az újabb találkozóért. A jó modor nagyon sokat számít az ismerkedésnél, hiszen mégis csak szinte idegenek vagytok még egymás számára, így az első benyomások döntő jelentőségűek.

Legyél lelkes!

Egy második randi azt jelzi, hogy az elsőn megtaláltátok a közös hangot. Most itt a lehetőség, hogy minél több közös pontra bukkanjatok. Kérdezz rá olyan dolgokra, amelyeket már megemlített az első alkalommal, és mutasd ki, hogy komolyan érdekel. Egy érdekes beszélgetés szinte magával sodor majd titeket az újabb randikra és összeköt benneteket anélkül, hogy észrevennétek.

Ezt is olvasd el! - Hogyan veszíted el az esélyt egy második randira? 5 tipp férfiaknak

Érezd a szikrát!

Ha már az első alkalommal érezted azt a bizonyos szikrát, akkor a második randin eggyel tovább léphetsz. Tapasztald meg, hogy milyen megfogni a kezét, megölelni, vagy akár megcsókolni. Amikor két ember között működik a kémia, akkor ezek a dolgok megtörténnek csak úgy, spontán. Koncentrálj arra, hogy hogyan érzed magad a társaságában, milyen érzelmek cikáznak a szívedben és a lelkedben.

A második randevú nagyszerű lehetőség arra, hogy még jobban megismerjétek egymást, feltérképezzétek az érzelmeiteket, kiismerjétek a másik személyiségét, és persze, hogy jól szórakozzatok.