Hogyan veszíted el az esélyt egy második randira? 5 tipp férfiaknak
2021-11-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Végre sikerült lezárnod a múltat, túl vagy az exeden, és megbocsátottad az összes korábbi sérelmedet. Itt az ideje, hogy a boldogságodra koncentrálj, és megtaláld azt, akivel leélnéd az egész életed. Ma már számtalan lehetőséged van az ismerkedésre, regisztrálhatsz egy online társkereső oldalon, vagy valamely mobilapplikáció segítségével is szervezhetsz  randevút, a lényeg, hogy az ismeretség ne csak egyetlen alkalomra szóljon. De hogyan érheted el, hogy kapj egy második lehetőséget?

Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan tipikus viselkedési hibát, amellyel biztosan elveszíted az esélyét is a folytatásnak, ezért, jobb, ha elkerülöd őket!

Nem fordítasz kellő figyelmet a megjelenésedre

Igen, egy férfi esetében is meghatározó az ápolt külső. Ehhez nincs szükség órákig tollászkodni a tükör előtt, sem vagyonokat hagyni a szépségszalonokban. Fontos viszont, hogy ne zsíros hajjal és szakadt otthoni melegítőben menj el egy első randevúra, inkább add meg a kellő tiszteletet a partnerednek egy alkalomhoz illő megjelenéssel.

Túlságosan arrogánsan viselkedsz

Egy első randin soha ne azzal kezd, hogy órákig fényezed a sikereidet és az előnyös tulajdonságaidat. Bár a nők kedvelik a magabiztos és sikeres férfiakat, a túlzásba vitt arrogancia visszatetszést kelt bennük. Az sem mindegy, hogyan bánsz másokkal, például egy pincérrel, vagy akár a partnereddel. Ha a beszélgetések csak rólad szólnak, azzal senkit nem fogsz levenni a lábáról. Próbáld helyette szóhoz engedni a partneredet is, tegyél fel neki kérdéseket a családjáról, munkájáról, vagy a hobbijáról. Éreztesd vele, hogy igazán érdekel, és szívesen hallgatod.

Nem vagy jelen

Előfordulhat, hogy fizikailag egy asztalnál ülsz valakivel, de ha egész idő alatt a telefonodon lógsz, másokkal beszélgetsz, akkor bizony mentálisan nem leszel jelen. Akkor sem, ha a mobil minden rezzenésére félbehagyod a beszélgetést a randipartnereddel és inkább elolvasod az üzeneteidet vagy értesítéseidet. Ez a viselkedés meglehetősen tiszteletlen és semmiképpen sem vonzó. Mindennek meg van a maga helye és ideje. Egy randevún koncentrálj a parteredre, hogy minél jobban megismerhesd. A telefon és az egyéb ügyek ráérnek a randi után is.

Ezt is olvasd el! - 7 bevált technika, ami Neked is segít, ha szégyenlős vagy

Nem hiszel magadban

Különösen a szégyenlős férfiaknak nehéz magabiztosnak mutatkozni egy első találkán. Sok nő megértően áll ehhez a jelenséghez, mások viszont inkább unalmasnak találnak egy önbizalomhiányos pasit. Hogy ezt elkerüld, vagy legalábbis minimalizáld, tartsd észben minden jó tulajdonságodat, amire büszke lehetsz, és használd ki őket. Ha például sok viccet ismersz, akkor bátran vess be egyet-kettőt, a hölgyek szeretik a humort. Viszont semmiképpen ne kérdezz vissza, hogy jól érzi-e magát a társaságodban, helyette olvass a testbeszédéből. Ha úgy tűnik, hogy majd elalszik, és idegesen babrálja a mobilját, vagy nézegeti az óráját, akkor sajnos nem vagy nyerő nála. Ha viszont őszintén mosolyog a poénjaidon, és aktívan részt vesz a beszélgetésben, akkor akár egy második randevúra is esélyes lehetsz.

Túl sokat beszélsz az exedről

Talán ez az a téma, amivel legjobban elronthatsz mindent. Nem csak Neked, de minden embernek van exe. Senkit nem érdekel, hogy Ti miért és hogyan szakítottatok, hogy mit csináltatok együtt, és mit szerettél benne. Ugyanakkor a randipartneredet se faggasd a múltjáról, mert ennek nem az első randin van helye és ideje. Azért ültök ott, hogy közelebbről megismerjétek egymást. Ki tudja, talán pont ő lehet az, akivel végre sikerül elérned a vágyott boldogságot. Csak erre koncentrálj, ami elmúlt, azt pedig felejtsd el.