Hittem, hogy itt fogom megtalálni...
2016-09-01  /  Szerző:   /   Szerelem Az alábbi történetet Detti küldte, hogy elmondja, miként találta meg párját a Randivonalon.

sikertörténet

Nagyon lelkes voltam, amikor regisztráltam a Randivonalra. Hittem, hogy itt fogom megtalálni azt a férfit, akit már régóta kerestem. Rögtön meg is néztem mindenkit, aki abban a mi kerületünkben lakik, és másnap egyikük már kedvencnek is jelölt.

Megnéztem az adatlapját, nagyon szimpatikusnak találtam, de láttam, hogy maximum 165 centi magasságig keres hölgyeket. Elszomorodtam, és írtam neki: "Nagyon megörültem, hogy bejelöltél, de bizonyára nem vetted észre, hogy 175 cm vagyok, 10 cm-rel magasabb, mint a számodra ideális nő. Mi a baj a magas nőkkel?"

Azonnal visszaírt, hogy nem vette észre, mi volt bejelölve az adatlapján, biztosan félre ütött valamit, de sürgősen javít!

Másnap találkoztunk, és az azutáni napon is, mivel egy kerületben élve esténként is irtó könnyű munka és zuhanyzás után összefutni

Detti története

Persze a "közel lakás" nem elég, mindketten bringásak vagyunk, szeretjük a szabadtéri eseményeket, hasonló hóbortokat űzünk, tetszik egymás ízlésvilága zenében, öltözködésben, társadalmi kérdésekben. És az "én gyerekem ki gyereke" kérdést is intelligensen, megértően igyekszünk kezelni.

Detti