A távolság nem akadály
2016-09-08  /  Szerző:   /   Szerelem Az alábbi történetet Mária küldte, hogy elmesélje hogyan találta meg Csabát a Randivonalon.

sikertörténet

Négy magányos év után alig hittem el, hogy bárkivel is megismerkedhetnék, de nem adtam fel a reményt, és regisztráltam az oldalra.

Január 15-én kaptam egy levelet Csabától, hogy ha szimpatikusnak tartom, válaszoljak a levelére, mert megtetszettem neki. Ezt meg is tettem nagyon szívesen, hisz a profilja alapján sok közös vonást véltem felfedezni kettőnk között.

Ezt követően minden nap több üzenetet is váltottunk, ám mivel én külföldön dolgozom, csak három hónapos ismerkedés után találkoztunk először.

sikertörténet

Azóta már több közös programunk is volt, és ha otthon vagyok, minden lehetséges időt együtt töltünk. Mivel mindketten komoly kapcsolatot szeretnénk, már egymás családját is megismertük. Tisztelem benne, hogy elfogadja, hogy jelenleg itt van feladatom, ami miatt itt kell lennem, és bár mindig nehéz az elválás, kitartunk egymás mellett.

Nem szeretnénk elsietni semmit, élvezzük az együtt töltött időt, ami sok örömöt ad mindkettőnknek. Biztos vagyok benne, hogy ez életem legnagyobb kalandja!

Köszönjük a Randivonalnak, hogy összehozott minket!

Mária és Csaba