Hegyes Berci megmutatta barátnőjét
2023-03-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az Ázsia Expressz negyedik szériájában friss szerelmesek is versenybe szállnak: Hegyes Berci és barátnője, Vágner Fanni együtt indultak neki a kalandnak. A Dancing with the Stars táncosa a kamerák előtt mutatta meg a szőke szépséget.

A profi táncos, Hegyes Berci és újdonsült szerelme, Vágner Fanni is versenyeznek majd a Mexikón és Guatemalán át vezető úton. A Dancing with the Stars táncosa még csak 10 hónapja van együtt a kedvesével, de máris egy ilyen komoly küldetésre vállalkoztak. A pár biztosra veszi, hogy a különböző feladatok nem szülnek majd feszültséget kettejük között, ugyanis a hétköznapokban sem jellemző rájuk a veszekedés.

„Az Ázsia Expressz kihívásai biztosan próbára teszik az idegszálainkat, noha a mindennapjaink is igen zsúfoltak. De szerintem nagyon ki leszünk majd borulva. Ettől függetlenül úgy gondolom, egy játék sem ér annyit, hogy összevesszünk, és nincs az a pénz, hogy mi kígyót-békát mondjunk egymásra” – jelentette ki határozottan Berci, akinek a párja mesterfodrászként tevékenykedik. Azt azonban hozzátette: ha rovarevésről lesz szó, inkább Fannira bízza a dolgot.