Kozsó bolondulásig szerelmes
2023-03-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kozsóra néhány évvel ezelőtt talált rá a szerelem, s az énekes azóta is nagyon boldog: titokzatos párjával töretlen köztük a harmónia, s nemcsak a magánéletben, de a munkában is kiegészítik egymást. A rejtélyes szépség a fellépések szervezésénél, a színpadi megjelenésnél, valamint a nemzetközi galériákban való kiállításoknál is segíti Kozsót, aki saját bevallása szerint őrülten szerelmes.

„Amióta a kedvesem, igazi szép szerelmem mellettem van, minden sokkal könnyebb. Őrülten szerelmesek vagyunk, szebbek a nappalok és az éjszakák, jobb a levegő, a fény, az ízek, az illatok, a világraszóló érzések. De művészemberként szükségem is van az én múzsámra. Én a szerelemből táplálkozom, ezért élek, hogy aztán az érzéseimet kiénekeljem és vászonra fessem magamból az emberiségnek. Szürrealista módon fejezem ki önmagam. Most újra színesben látom a világot, örök hálát érzek a lelkemben – fejtegette az énekes, akinek nemcsak lelkileg, de fizikailag sincs oka panaszra, annak ellenére, hogy az utóbbi évek során igencsak rájárt a rúd: kilenc évvel ezelőtti agyvérzése után hosszú rehabilitáció árán ugyan, de felépült, ám nem sokkal később egy autóbalesetet is szenvedett Amerikában, amelynek során eltört a gerince.

„Az őrangyalaimnak hála, fantasztikusan jó állapotban vagyok, pedig nem sok esély volt arra, hogy két agyvérzés és az egy hónapig tartó kóma után egyáltalán életben maradok. Az utóbbi években még többször megnyitotta Hudák professzor a koponyámat, hogy meggyőződjön arról, minden rendben van-e az általa kifejlesztett speciális anyaggal. És szerencsére igen, tökéletesen jól vagyok. Most akár már száz évig is élhetek” – mondta Kozsó, aki az afázia nagyköveteként igyekszik segíteni a sorstársain.

„Egész Európát bejártam már, hogy erőt és támogatást nyújtsak a sorstársaimnak, mert az agyvérzés nem válogat! Bármikor bárkivel megtörténhet... Folyamatosan fejlesztem magam, kommunikálok, elmélkedem, alkotok. A szerelmemmel minden nap újabb és újabb ötletek megvalósításán dolgozunk! Úgy tele vagyok energiával, mint kisgyermekként, amikor az édesapám és nagyapám tanítottak, szívom magamba a tudást a mai napig. Mert jöhet siker, pénz, csillogás, de ha egészség nincs, akkor semmi sincs” – szögezte le.