Hatodjára is apa lesz Jude Law
2020-05-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Úton van Jude Law hatodik gyermeke. A színészt és feleségét, Phillipa Coant, akik tavaly májusban kötötték össze életüket, a hétvége folyamán kapták lencsevégre a lesifotósok, a képeken pedig jól látszik a pszichológus növekvő terhespocakja.


Jude Law és neje még nem erősítették meg az örömhírt, ám a színész januárban említést tett arról, hogy szeretne ismét apai örömök elé nézni – írja a Female First.

„Szerencsés vagyok, hogy egy olyan párom van, akivel sokkal jobban érzem magam, mint eddig bárkivel. A családi életünk csodálatos, a gyermekeim miatt is. Imádok velük lenni, szóval miért ne jöhetne még egy? Őrülten szerelmes vagyok Phillipába. Szóval nagyszerű lenne, ha még több gyermekem lehetne” – fogalmazott a 47 éves színész.

Jude Law büszke apja a 23 éves Raffertynek, a 19 éves Irisnek, a 17 éves Rudynak, a 10 éves Sophiának, és a 4 éves Adának. Három nagyobbik gyereke első feleségétől, Sadie Frosttól született, míg 10 éves lányának Samantha Burke, 4 éves lányának pedig Catherine Harding az anyja.

Forrás: Blikk