Kihűlni látszik Melania Trump és Donald Trump kapcsolata
2020-05-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Úgy tűnik, kezd kihűlni Melania Trump és Donald Trump kapcsolata. A szexis First Lady már egyre kevésbé akar nyilvánosan szerepelni, híresztelések szerint pedig még a váláson is elgondolkozott.

 

Melania Trumpon már férje elnökké válásakor lehetett látni a bizonytalanságot, mivel kezdetben még a Fehér Házba se akart beköltözni, a négy fal között pedig minden igyekezetével próbál távol maradni a férjétől: még éjszakánként is külön alszanak, ráadásul külön emeleten – írja a Life.hu a Best Magazin alapján.

Melania és férje kapcsolata valóban furcsa, mivel Donald Trump az első emeleten alszik, felesége pedig a harmadikon. A hideg viszonyt tetézi, hogy alig találkoznak vagy beszélnek egymással, sőt, az egyik fehér házi dolgozó szerint az amerikai elnök harmadik felesége nagyon is szeretné, ha férje elveszítené a következő elnökválasztást, hogy utána minél hamarabb elváljon tőle.

A fehér házi alkalmazott szerint Melania azért is hord olyan feltűnő ruhákat Donald Trump mellett, hogy ezzel is idegesítse őt, napszemüvegével pedig gyakran azt leplezi, hogy sokszor dublőr lép a helyébe.

Forrás: Blikk