Harsányi Leventét ötvenen felül találta el Ámor nyila
2024-02-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A műsorvezető új párja, Lara szeret időt tölteni a szerelme gyerekeivel. Úgy látszik, egyre szorosabb a kapcsolat köztük.

Harsányi Levente tavaly tavasszal mesélt arról, hogy túl az ötvenen ismét rátalált a szerelem. A kétgyermekes apuka a válása után jó ideig hiába kereste a boldogságot, ám húsz évvel fiatalabb kedvese azonnal levette a lábáról. Obersovszky Larával egy véletlenszerű vacsorameghíváson találkoztak, és ez – mint korábban fogalmazott – szerelem volt első látásra mindkettejük részéről. A vacsora után a műsorvezető felvette a kapcsolatot a kiszemeltjével, ráírt, majd onnantól kezdve két hétig beszélgettek, aztán sor került az első randevúra is. Ahogy egyre jobban megismerte, úgy derült ki számára, hogy nincs olyan, amit ne kedvelne benne.

Végül annyira elhatalmasodott rajta az érzés, hogy tavaly egy hotelszobában, fürdőköntösben kérte meg kedvese kezét. A páros azonban nem akarja elsietni az esküvőt, szép sorjában szeretnének haladni, egyelőre kiélvezve a menyasszony-vőlegény státuszt, így szervezkedni sem kezdtek még el. Elmondásuk szerint most az az elsődleges számukra, hogy egy közös otthont találjanak, mert jelenleg egyszer egyiküknél, egyszer a másikuknál tartózkodnak.

A rádiós három hónap után mutatta be gyerekeinek az új párját, illetve ő is találkozott már Lara kislányával. Úgy tűnik, a mozaikcsaládjuk tökéletesen működik, és sikerült jó kapcsolatot kialakítaniuk egymás gyermekeivel. Erről árulkodik Lara videója is, amely szerint közös programra mentek a kicsikkel: a 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztotta meg, hogy biciklitúrára indultak, a felvételen pedig a gyerekek láthatóan majd kicsattantak az örömtől.