Gregor Bernadett: "Nem félek a magánytól!"
2019-07-24  /  Szerző:   /   Szerelem Igazi érzelmi hullámvasúton érezhette magát az utóbbi hetekben Gregor Bernadett (47).

Az Újszínház művésze 11 év után végre elutazott nyaralni, ráadásul kettesben a fiával, Álmossal (13), ám hazatértük után nem tartott sokáig a felhőtlen boldogság. Nem sokkal ezután ugyanis szomorú döntést volt kénytelen hozni: el kellett altatnia egyik állatát, Rozi kutyát (†11).

– Nagyon fáj Rozi elvesztése, de aki magához vesz egy állatot, egy kutyát, tudja, hogy csupán tíz-tizenöt évig lesz mellette. Az élet része, hogy elmennek ők is – mondta szomorúan Gregor Bernadett, aki kétéves korában egy állatmenhelyről fogadta örökbe a német juhászt, amely végül július 11-én jobblétre szenderült. Ám élénken éltek még a színésznőben a nyaralás emlékei, így volt miből erőt meríteni a hétköznapokra.

Gregor Bernadett

– Gyönyörű helyen jártunk, a görögországi Zákinthoszon, ahol a tenger olyan kék színekben pompázott, amilyet ritkán látni. Varázslatos volt, imádtam nézni, mert bemenni nem szoktam, egy macska ugyanis nem szereti a vizet – nevetett Gregor Bernadett, aki elárulta, nagyon örült annak, hogy még együtt tudott nyaralni kamaszodó kisebbik fiával, hiszen talán már nem sok ilyen közös élményben lesz része a jövőben. Ám a színésznő elárulta, nem fél attól, hogy néhány év múlva a kisebbik gyermeke is kirepül a családi fészekből, ő pedig egyedül marad.

– Akinek gyerekei vannak, sosem marad egyedül, hiszen ők mindig ott lesznek nekem, egy idő után pedig jönnek majd az ő gyermekeik is. Ám azt is be kell vallanom, nagyon jól elvagyok magamban. Élvezem, amikor a somogyi Bálványoson, a nyaralóban órákig ülök a kertben és figyelem a felhőket, a természetet. Hiába vagyok egyedül, nem érzem úgy magam. Sőt, igazából nagyon jólesik néha így a magány – árulta el Gregor Bernadett, aki persze, emellett imádja a gyermekeivel megélt közös pillanatokat.

– Olyan jó érzés, hogy meg tudtam adni nekik ezt az élményt, hiszen Álmos számára ez volt az első olyan tengerpartos, repülős nyaralás, amelyre emlékezett. A legutóbbinál ugyanis még nagyon piciként jött. Jó volt látni, ahogyan élvezi a búvárkodást, a hajókirándulást, a tengert. Ezeket az emlékeket már senki sem veheti el tőlünk.

Gregor Bernadett

Nem sokáig tart Gregor Bernadett pihenése, a színésznő ugyanis nemsokára belekezd a munkába, ezúttal rendezői szerepkörben.

– Túl vagyunk a Sztrájkol a gólya olvasópróbáján, de egyelőre a színészek otthon ismerkednek az anyaggal. Tudják, mi a dolguk, tanulják a szerepet, hiszen mindössze két hetünk lesz összerakni a darabot – árulta el a színésznő.

Forrás: Blikk