Gelencsér Tímea megtalálta az igazit
2023-05-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gelencsér Tímea úgy érzi, jelenlegi párja az igazi számára.

A Palikék Világa by Manna YouTube-csatornáján Dombóvári Vanda készített interjút Gelencsér Tímeával. A beszélgetés során az egykori szépségkirálynő mesélt a gyerekkoráról és a jelenlegi párjáról is.

Timi visszaemlékezése szerint jó gyerekkora volt a testvéreivel, de a szüleik nem voltak tehetősek, így nem igen engedhettek meg maguknak új holmikat. Sokszor előfordult, hogy a három lány egymás ruháit cserélgette.

Olyan emlékeim vannak, hogy mondjuk a legidősebb nővérem, Orsi kapott egy farmernadrágot, amit megörökölt Hajni, a középső tesóm, aztán jöttem én. Mire elért hozzám az a farmernadrág, már kinyúlt, kopott volt, széthordta mindkét tesóm. Sőt, volt, hogy örököltük ezeket a ruhákat, akkor már az unokatesómék is hordták, és még a nővéreim is, mire hozzám eljutott

– vallotta be Tímea.

A híresség áprilisban osztotta meg, hogy lassan egy éve él boldog párkapcsolatban, de csak akkor látta elérkezettnek az időt, hogy megmutassa a párját ország-világ előtt.

Szerettem volna kivárni ezt a pillanatot, szerettem volna biztos lenni a dolgomban. Nem lesz minden egyes pillanatunk kint a médiában

– jelentette ki Tímea.

Elmondása szerint a párja nagyon figyelmes vele, és örül, hogy egymásra találtak, ugyanis a megismerkedésük előtt fura randik során volt túl. Timi abban is biztos, hogy Mátyás az igazi számára.