Frohner Fecónak nem számít a korkülönbség
2023-05-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Frohner Fecó elárulta, milyen nőre vágyik és milyen korosztállyal ismerkedne szívesen az RTL-en hamarosan induló Celebrandi című műsorban.

Korábban a Blikk is megírta, hogy az RTL vadonatúj párkereső műsorában, a Celebrandiban szerepel majd Schumacher Vanda és Frohner Fecó is. Utóbbit édesanyja is támogatja, hogy a tévében keresse a szerelmet, mivel úgy gondolja, fia veszíteni nem tud a szerepléssel, és maximum nyer magának egy kapcsolatot. A 32 éves sztárfodrásznak nincs ideálja, most az RTL Reggeliben azt is elmesélte, hogy szeretné, ha a jövendőbelijével külön-külön is fejlődnének, nemcsak egy párként.

– Számomra egy komoly, egy nagyon jó kapcsolat a harmóniáról szól. A harmóniát úgy tudjuk megteremteni, hogyha a férfi a férfierőt, a biztonságot teremti meg, a nő viszont a szeretetenergiát. És ez a kettő egy olyan jó, harmonikus egyveleget képez, amitől csak előre tudunk menni és fejleszteni saját magunkat is – részletezte Fecó a műsorral kapcsolatban, majd arra a kérdésre is megadta a választ, hogy milyen korú nőkkel ismerkedne szívesen:

Tizennyolctól negyvenötig, gyerekek! Vágjunk bele

– lelkesedett a fodrász, akinek a jelek szerint nem számít a korkülönbség.