Kovács Patrícia meglepetés bulival lepte meg párját
2023-05-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kovács Patrícia nem akárhogyan lepte meg 15 évvel fiatalabb párját a születésnapján. Medveczky Balázs februárban lett 30 éves, a különleges nap alkalmából pedig a színésznő is készült neki egy ajándékkal.

Kovács Patrícia egy nála 15 évvel fiatalabb férfiba szeretett bele. A kedvese nem más, mint egy másik színész, Medveczky Balázs, akivel már hónapok óta egy párt alkothatnak, legalábbis a színészkörökben már jó ideje erről pletykálnak. Ráadásul az Instagram-oldalaikon is megosztottak közös tartalmakat, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy már nem is nagyon titkolják a kapcsolatukat.

Legutóbb egy tandemugráson vettek részt együtt, amely után egymást ölelgették és puszilgatták, a szerelmes pillantásokból egyértelmű volt, hogy több van köztük szimpla barátságnál.

Egy ismerős is megszólalt lapunknak azzal kapcsolatban, hogy a szakmában már nyílt titokként kezelik Patríciáék szerelmét és a színészek a közös érdeklődési kör révén találtak még jobban egymásra. Közös darabban is szerepelnek, útjaik pedig akkor keresztezték egymást, amikor 2022-ben Balázs a Szegedi Nemzeti Színháztól visszatért a Vígszínházba. A 45 éves színésznő és 15 évvel fiatalabb párja már az elmúlt év vége óta együtt lehetnek, melyre egy vígszínházas karácsonyi videóban is árulkodó jelek utaltak.

Medveczky Balázst ráadásul a 30. születésnapja alkalmából különleges ajándékkal lepte meg februárban Kovács Patrícia. Elcsalta egy meglepetésbulira, ahol a kollégái énekelve várták, miközben Balázs erről természetesen mit sem sejtett, és persze ezért nagyon meg is lepődött. Az ünneplésről egy videót is feltöltött a közösségi oldalára, amelyen a színésznővel közösen érkeztek meg a köszöntésre.