Dér Heni hamarosan világra hozza első gyermekét
2021-03-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Határtalan boldogság! Egy szép szerelmi vallomással is felér az a bejegyzés, amellyel Dér Heni jelentkezett a közösségi oldalán: az énekesnő hamarosan világra hozza első gyermekét.

 

Hálát ad a férjéért Dér Heni! Kétség sem fér ahhoz, hogy a várandóssága harmadik trimeszterében járó énekesnő élete legboldogabb időszakát éli. Ez messziről lerí azokról a fotókról is, amelyeket az Instagram-oldalán oszt meg. Sugárzó szépségével és óriási terhespocakjával bármelyik követőjét le tudja venni a lábáról, de nem rest őszintén írni arról sem, hogyan éli meg, hogy áldott állapotban van. Az énekesnő most azt sugallta, már igazán nem kell sok ahhoz, hogy világra hozza első gyermekét, illetve szép gondolatokkal üzent a férjének, Bakos Gergelynek is.

„Olyan hálás vagyok érted/értetek... Már nem kell sokat várni, és tényleg egy kis család leszünk... Nagyon köszönöm, hogy a feleséged lehetek és a kisfiunk anyukája” – írta a közösségi oldalán Dér Heni, akinek egyik követője még valamire azért felhívta a figyelmét.

„Teljes mértékben érthető, amit mondtál, Heni. De szerintem Gergő is hálás lehet a sorsnak, hogy ilyen csodálatosan gyönyörű, intelligens felesége van. És nagyszerű, vagány csajszi édesanyja lesz Bendegúznak” – fűzte hozzá a bejegyzéshez egy úr.

Mint ismert, az énekesnő tavaly október végén jelentette be, hogy párjával, Bakos Gergővel – aki azóta feleségül is vette – egy fájdalmas vetélést követően szülői örömök elé néznek. Azóta kiderült, hogy az énekesnő egy kisfiút hord a szíve alatt, akit Bendegúznak neveznek majd. Dér Heni, aki a közösségi oldalán gyakran ír a várandósságáról, a képei alapján valósággal kivirult, amióta áldott állapotban van.

Forrás: Blikk