Kiderült, miért érhetett véget Vajna Tímea párkapcsolata
2021-03-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Újabb részletek derültek ki Vajna Tímea (38) szakításáról! A Blikk írta meg, hogy a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna (†74) özvegye és a vállalkozó Zoltán az év elején szétköltözött, és külön utakon folytatják tovább. A Blikk információi szerint a románcnak az örökösnő vetett véget.

 

"Intenzív kapcsolat volt az övék, sok mindenen mentek keresztül az elmúlt egy évben, de a problémákat nem tudták együtt leküzdeni. Timi nehezen birkózott meg a gyásszal, Zoli tagadhatatlanul sokat segített neki, mindig mellette volt, de az érzelmi hullámvölgyeken nehezen lettek úrrá. A konfliktusok egyre szaporodtak a kapcsolatukban, ezért döntött Timi úgy, hogy véget vet a dolognak" – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor. Korábban már beszélt arról az özvegy, hogy bizonytalan az érzéseivel kapcsolatban, nagyon megviselte férje elvesztése, éppen ezért nehezen nyitja ki a szívét újra egy másik férfi előtt.

"Másfajta kapcsolathoz volt hozzászokva, Andy mellett biztonságban érezte magát, ő nagyon szerette Timit és sokszor irányt is mutatott neki. Bár küzdött azért, hogy egy másik férfi oldalán újra megtalálja a boldogságot, az is sokat jelentett számára, hogy Zoli nem volt idegen, és Andy is kedvelte őt, mégsem találták meg a közös számításaikat. Kár értük, mert sokan drukkoltak nekik, hogy sikerüljön" – tette hozzá a közeli ismerős.

Tímea Valentin-napon is „meglátogatta” néhai férjét a hollywoodi Westwood Village temetőben, ahonnan beszédes üzenetet osztott meg Instagram-oldalán. Az özvegy azt írta, még sohasem szerette őt senki úgy, mint Andy.

Forrás: Blikk