Demcsák Zsuzsa fia már apjaként tekint a férjére
2019-07-25  /  Szerző:   /   Szerelem Az újdonsült férj, Krishan nem akármilyen családba fog csöppenni. Demcsák két gyermeke és 21 éves fogadott fia, Leon is a közös életük része lesz.

demcsak zsuzsa gyerekei

Bár a szerelmeseket a távolság egy időre elszakította egymástól, hamarosan újra találkoznak, méghozzá Budapesten. Demcsák Zsuzsa és Krishan még a TV2 áprilisi indiai forgatásán ismerkedett meg, azóta pedig odavannak egymásért.

Úgy tűnik, családon belül is teljes az összhang, a férfi ugyanis a korábbi állami gondozott Leonra is saját fiaként tekint. Telefonbeszélgetéseikben vagy az interneten keresztül rendre fiamnak hívja a fiatal fiút, Zsuzsa legnagyobb örömére.

"Leon lassan három éve része az életünknek, és mindig is a része marad. Fiamként szeretem őt, így fontos volt számomra, hogy ő is megismerkedjen a férjemmel és már azelőtt szoros kapcsolat alakuljon ki közöttük, hogy megérkezik Magyarországra."

A 21 éves srác már önálló életet él, de gyakran látogatja meg Zsuzsáékat, még ha csak egy ebédre vagy egy vacsorára ugrik is be. A műsorvezető szeretné, ha ez azután is így maradna, hogy Krishan velük lesz. Leon távollététől azonban aligha kell tartania, ő ugyanis rajong új családjáért.

"Zsuzsa három éve az anyukám és a barátom is egyben, így láttam rajta, hogy valami sorsfordító történt vele a forgatáson. Amikor csillogó szemmel megmutatta a gyűrűt hihetetlenül boldog voltam, hiszen régóta kívántam már neki, hogy megtalálja a boldogságot" - nyilatkozta Leon.

Forrás: Blikk