Laky Zsuzsi már a harmadik gyermeket fontolgatja
2019-07-25  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Laky Zsuzsanna modell, szépségkirálynő és férje Dietz Gusztáv edző, harcművész / Fotó: Grnák László

Laky Zsuzsi a családjával elköltözött Budapestről Gödre, ami számos nehézséget okozott számukra. De hiába minden fennakadás, ők így is boldogok együtt. Sőt, a nyár beköszöntével új házuk minden lehetőségét kihasználják.

Laky Zsuzsi és családja

„Amióta beköltöztünk, folyamatos kompromisszum az életünk. De minél több időt, energiát fordítunk a házra, annál jobban becsüljük. Eleinte sem kád, sem fűtés nem volt – sőt, fűtés még mindig csak a ház egy részében van –, így nem egyszerűek a telek. A nyár viszont maga a csoda! Imádjuk a kertünket, ráadásul két perc sétára van tőlünk a Duna-part, a gyerekkel folyton lent vagyunk. Guszti is gyakran kihajózik, hogy kiengedje a gőzt” – árulta el Laky Zsuzsi.

A szépségkirálynő és férje, Dietz Gusztáv nemrégiben együtt szerepeltek A legbátrabb páros című műsorban, ami után olyan kritika érte, hogy elnyomja őt a párja. Azonban ez korántsem igaz, amit most Zsuzsi egyértelműen megcáfolt.

„Csak annyit mondhatok, nem kell félteni. Ha kell, kinyitom a számat. Néha már túlságosan sokat is mondom a magamét! Guszti erős személyiség, de ettől még nem vagyok elnyomott feleség, és nincs alá-fölé rendelt viszony közöttünk. Ő jó férj és apa, minden értünk tesz. És maximálisan élvezi a bizalmamat: képtelenség, hogy valaha csalódnék benne. Emellett ő az egyetlen férfi, akiről tudom, hogy sosem csalna meg” – monda a kétgyermekes anyuka.

Laky Zsuzsi és családja

Zsuzsi azt is elárulta, hogy mivel lánya, Luca nyolcéves, de már Lujza is az ötödik életévében jár, tudatosan elkezdte a testét felkészíteni egy harmadik gyerekre. Persze, nem azonnal, de a közeljövőben bővítenék családjukat egy újabb gyerkőccel. Ez a projekt áll egyébként a szépséges Zsuzsi fogyása mögött is.

Forrás: Blikk