Csősz Boglárka elárulta, milyen volt az exférjével való kapcsolata
2022-09-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már gyerekként is tudatos volt, felnőttként pedig ez csak fokozódott Csősz Bogi esetében, aki a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorának vendége volt. A színésznő-üzletasszony a pénzről való viszonyáról és az exférjével való kapcsolatáról is mesélt Palik Lászlóéknak.

Romániában töltötte a gyermekkorát Csősz Bogi, ahol sok mindenen keresztülment. Olyan dolgokon is, amelyek meghatározták a mindennapokhoz való hozzáállását, azt, hogy mennyire tudatosan viszonyul az élethez.

„Gyerekként soha nem volt elég pénzünk, a családban is próbáltam motiválni a szüleimet… Elképesztő koncepcióim voltak arról, mi jó és mi rossz” – magyarázta az üzletasszony a Palikék Világa by Manna adásában, majd elárulta, hogy a pénz számára csak forgóeszköz, semmi más.

„A pénzt forgatni kell, ha valaki visszatartja, abból óriási infláció lesz. Az, hogy a pénzt költeni kell, befektetni, mindig bennem volt. Nem állhat otthon, ne tegyük a párna alá. Ne gyűjtögessük, mert elértéktelenedik. Végigéltem Romániában sok mindent, 1989-et is, akkor nem volt sem áram, sem fűtés, sem meleg víz. Gyerekként nagyon komoly dolgokat megéltem, pont ez az erő van bennem, hogy nem tudok elkeseredni” – tette hozzá.

Minden bizonnyal ez is segítette őt ahhoz, hogy Törökországban is megállja a helyét, hiszen amellett, hogy egy dúsgazdag üzletember felesége volt, saját magát is építette.

„Volt vállalkozásom kint is. Megtanultam a török nyelvet, egyetemre jártam. Nem a férjem tanított törökre, mi egymás közt a mai napig angolul beszélünk. Neki is nagyon jó az angolja, Amerikában, Bostonban tanult. Amikor találkoztunk, úgy volt vele, hogy én vagyok az a nő, akit elképzelt, az intelligenciám miatt szeretett belém. Tudatos volt abban, hogy kit szeretne” – ecsetelte Bogi, aki azt is elárulta, hogy milyen volt a kapcsolata az exével.

„Sokat utaztunk, közös hobbijaink voltak, jó társa voltam a munkájában. Tudtam olyan feleség lenni, aki jól tudott beszélgetni politikusokkal is, hiszen harminc országban dolgoztak egyszerre. Sokszor nem is volt otthon. Én megcsináltam a saját török vállalkozásomat, azt nyomtam évekig, közben hazajártam forgatni. Ő szerette, hogy a médiában vagyok, hogy szeretek kifelé élni, ami nagyon fontos volt” – mesélte az üzletasszony Palik Lászlóéknak.