Caramelék ismét elhalasztják a nászútjukat a koronavírus-járvány miatt
2020-03-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A koronavírus-járvány senkit sem kímél, Molnár Ferenc Caramel és felesége, Szilvi is lemondani kényszerült nászútjukról, ráadásul a második baba fogantatását is a mézes hetekre tervezték.

 

A pár ugyan már évek óta együtt volt, a kis Szofi is megszületett, házasságot csak 2015-ben kötöttek. Az egybekelés után idő hiányában, és kislányuk betegsége miatt a nászút is csúszott- ezt tervezték 2020 márciusára.

"A világjárvány miatt ez most megint nem lehetséges. Buktuk az utazást és a pénzt is"- mesélte csalódottan Szilvi a Borsnak, aki már nagyon szeretné átélni újra, milyen is férjével a kettesben, nyugalomban eltöltött idő - ugyanis erre Szofi születése óta nemigen volt alkalmuk - és persze szívesen pihenne még egy kicsit, mielőtt kétgyermekes anyuka lesz belőle.

 

"Mi készen állunk a kistesóra, de eddig még nem sikerült. Szofi nyomaszt is a témával, mindennap felhozza, mert már nagyon szeretne kistestvért, de sajnos nem tudom sürgetni a dolgokat. Majd jön a baba, ha itt az idő, lehet, épp az utazás fog segíteni"- mesélte Szilvi, aki nagyon bízik benne, szeptemberre lecseng a járvány és végre elutazhatnak az egy hetes Maldív-szigeteki nászútra.

Forrás: Blikk