Nagy lépésre szánta el magát Békefi Viktória és Feng Ya Ou
2020-03-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szerelem koronavírus idején! Ez is lehetne Békefi Viktória (26) és Feng Ya Ou (28) jelenlegi mindennapjainak címe. A Sztárban Sztár leszek! döntős szerelmesei ugyanis a járványügyi helyzetnek köszönhetően a tervezettnél korábban költöztek össze. Igaz, régebben is nagyon sok időt töltöttek együtt, de a hivatalos egy fedél alá cuccolás nem volt napirenden.

– Amikor kihirdették a veszélyhelyzetet, két lehetőség közül választhattunk, vagy mind a ketten maradunk otthon, vagy együtt töltjük ezt az időszakot – árulta el Békefi Viktória, ám Feng Ya Ou szerint igazán nem volt több opció.

– Az számomra nem volt elfogadható, hogy nem vagyunk együtt, így ugyan korábban nem tudtam volna elképzelni, hogy ne a belvárosban éljek, ideköltöztem Vikiékhez – árulta el az énekes, aki hozzátette, barátnője családja a tenyerén hordozza. Viki az édesanyjával él egy házban, de a kert végében lévő épületben a testvérének a családja lakik, így Ya Ou gyakorolhatja a nagycsaládos életet. Szerencsére a kialakult helyzetet mindketten jól viselik, sőt, egyelőre nagyon élvezik, igaz, azt is elárulták, próbálnak arra figyelni, hogy mindkettejüknek megmaradjon az úgynevezett énideje.

– Lehet, hogy egy kicsit az agyára megyek, mert folyamatosan azt kérdezgetem tőle, hogy jól érzi-e magát, és hogy mit szeretne csinálni. Mégiscsak én vagyok a házigazda – nevetett Viktória, aki azonban tudja, a sok együtt töltött idő ellenére szükségük van arra, hogy néha magukban legyenek.

– Én például elkezdtem angolt tanulni, Ya Ou pedig kialakított az egyik szobában egy kis saját stúdiót, és egyre többet alkot – sorolta Viki, aki maga is elkezdett gondolkodni azon, hogy komolyabb energiát fektet a szólókarrierjébe.

– Nagyon sok tanácsot ad, ebben is sokat segít, ahogy eddig is, csak talán ezekben a napokban több erre az idő – árulta el Békefi Viki, aki kedvesével közös projektekbe is belevágott.

 

Március elején Békefi Viktória is megismerte Feng Ya Ou családját. A színésznő Sopronban játszott, onnan utazott előadás után Mosonmagyaróvárra egy bálra, amelyen kedvese családja is ott volt. Másnap együtt töltötték a délelőttöt, ahol Vikit egyöntetűen befogadták.

Forrás: Blikk