Caramel felesége teljesen kivirult, amióta várandós
2022-08-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Caramel kedvese, Szilágyi Szilvi teljesen kivirult, amióta ismét várandós. Elmondása szerint már nagyon régóta vágyott arra, hogy Szofinak testvére lehessen, így a felhők felett jár a terhessége ideje alatt. Most egy közeli felvételen mutatta meg, milyen nagyokat rúg a kisbaba a pocakjában.

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi a második gyermeküket várják. A kismama megtörten nyilatkozott korábban arról, hogy eredetileg hamarabb szerettek volna kistesót a lányuknak, Szofinak, de az élet keresztülhúzta a számításaikat, mivel többször is elvetélt. 8 év elteltével azonban rájuk mosolygott a szerencse: egy kisfiú érkezik hozzájuk hamarosan.

„8 év korkülönbség… nem így terveztem, igazából nem terveztünk semmit előre. Hiszek abban, hogy minden úgy és akkor történik, amikor meg kell történnie! Tény, hogy a babaápolás csínját-bínját már elfelejtettem ez idő alatt, de izgalmas lesz mindent újra felfedezni és újra tanulni” – árulta el a várandósságával kapcsolatban Szilvi, aki nemrég egy igazán meghitt videót osztott meg korlátozott ideig megtekinthető Instagram-sztorijában.

A fiatal édesanya egy fekete-fehér felvételen – a terhespocakját fókuszba helyezve – kamerázta le, ahogy a kisbaba elkezdett rugdalózni. A videón jól látni, ahogy a gömbölyű hasa össze-vissza mocorog, mivel a pocaklakó igazán aktív benne.

"Elkezdődött a délutáni pocak party" – írta a kismama.

Forrás: Blikk