Molnár Gusztáv felesége a válásáról árult el részleteket
2022-08-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hiába próbálták megmenteni, végleg véget ért Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien rövid, de sokat megélt házassága.A Drága örökösök színésze több mint három hónapja költözött külön a feleségétől, ami után a Blikknek mesélt arról, hogy az alkoholproblémák mellett bipoláris depresszióval küzd, ezért elvonóra megy. Egy hónap után azonban otthagyta a kezelést, hogy egy másik intézménybe költözzön be. Pár napja Vivien mondta el a Blikknek, hogy bár nem élnek együtt, férjét mindenben támogatja.

– Sok a munkám így az előző elvonón is csak hétvégente látogattam. Most egy hétig Szlovákiában lesz a családjánál. Nem találkozunk, de természetesen ha a másik elvonón szüksége lesz valamire, igyekszem majd segíteni neki. Nincs egyszerű helyzetben, hisz nincs munkája, költségei azonban vannak, én pedig túlságosan lelkiismeretes vagyok ahhoz, hogy csak úgy a sorsára hagyjam, ezért támogatom anyagilag. Minden segítséget megadok, ami a gyógyulásához szükséges, ám ezt egyedül kell elérnie, ezt a lépést csak ő teheti meg – mesélte mindössze pár napja a Blikknek a színész felesége, aki csütörtökön a közösségi oldalán jelentette be: véget ért a házasságuk.

„Kedves Mindenki! Köszönöm a kedves szavakat, az elismerő, elfogadó üzeneteket! Jólesik, hogy mellettem vagytok, támogattok! Itt szeretném röviden lenyilatkozni, hogy Gusztávval a házasságunknak vége szakadt! Nem szeretném megmagyarázni a miérteket, kérek mindenkit ezt tartsa tiszteletben! Az én lelkiismeretem teljes mértékig tiszta!" - írta Instagramján Vivien, akit a Blikk megkérdezett döntésének hátteréről is.

– Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni – fakadt ki Vivien, akit nem csak férje halálának álhíre borított ki annyira, hogy véget vessen a kapcsolatnak.

– Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról. Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem. Nem tudom mit kellene még elviselnem, de ennél több megaláztatást nem tűrök el.

Molnár Gusztáv a Blikktől értesült arról, hogy véget ért a házassága.

– Ez most meglepett... Nem láttam, amit Vivi kiírt és nem is beszéltem most vele – reagált megdöbbenve a színész.

Forrás: Blikk