Görbicz Anita elárulta születendő gyermeke nemét
2022-08-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Október közepén érkezik Görbicz Anita és Vincze Ottó második közös gyermeke. Az egykori világklasszis kézilabdázó volt a Palikék Világa by Manna Futtában című adásának vendége, s a műsorban a családjáról is mesélt.

Hét év korkülönbség lesz Boldizsár és a Görbicz–Vincze házaspár második gyermeke között. Görbicz Anita Palik Lászlónak séta közben mesélt a családról, karrierről, valamint arról, hogy a nagyobb gyermek mennyire várja a kistesót.

„Főleg, hogy kisfiú lesz! Már most azt mondja, hogy mit fog megtanítani neki, milyen focirúgásokat mutat majd meg” – kezdte Anita. „Elég sokat beszélgetünk, már most próbálom hozzászoktatni a testvéries dolgokhoz, hogy meg kell osztani dolgokat. Még nem annyira hajlik rá, most még karakter, de majd hozzászokik” – magyarázta az édesanya, akinek a fia – akárcsak a srác édesapja, Vincze Ottó – focistának készül.

„Az apukája kicsit irányította a helyzetet, hogy a focilabdát szeresse meg, ne a kézilabdát. Ami volt a kertben vagy a házban kézilabda, azt az apukája mindet elrakta. Vagy, ha hozzá akart nyúlni kézzel, rögtön szólt, hogy azt nem lehet. Így egy kicsit irányítva lett, hogy focista legyen, de én örülök neki. Nem akartam nála erőltetni, hogy kézilabdázó legyen. A focihoz nem értek, a kézilabdához picit jobban, és akkor az úgy nehéz lenne szerintem” – mesélte nevetve az egykori irányító, aki jelenleg a Győri Audi ETO KC elnöke. Görbicz elárulta, két családja van: az egyik otthon, a másik pedig a klub, és mindkét helyen várják már a kisbaba érkezését.

„Vannak ötletek és tervek a fejemben, hogyan szeretném megvalósítani a gyerek születése utáni időszakot. Az biztos, hogy egy darabig otthon szeretnék lenni vele, és nem egyből vissza a reggeltől estig tartó munkába. Ezeket a pillanatokat szeretném megélni otthon, a családdal. De ismerem magamat, és nem tudom külön tenni a két családot. Már most kialakult a klubnál, hogy kinek mi a feladata, mindenki tudja és csinálja a dolgát, ami működik” – tette hozzá a korábbi kézilabdázó.

Forrás: Blikk