Kiderült, melyik szülő kapta meg Suzy és Jolly kislányának felügyeleti jogát
2022-08-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A volt mulatós párnak, Jollynak és Suzynak, akik házassága három és fél évvel ezelőtt ért véget, egy közös kislánya van, Zsuzsika. Nemrég született meg a hivatalos döntés azzal kapcsolatban, hogy a gyermek teljes felügyeleti jogát melyik szülő kapja meg. A bíróság ítélete alapján a kislány az édesanyjával marad, ám Jolly mindenben támogatja majd őt, ahogyan eddig is tette.

Jolly és Suzy kapcsolata három és fél évvel ezelőtt véget ért, de a közös munka nem szakadt meg azonnal. A duó a szakítás után néhányszor még együtt állt színpadra, a rajongókat ugyanis nem hagyhatták cserben. Akkor azt hitték, fenn tudják tartani a jó viszonyt, de hamar kiderült, hogy tévedtek. A feszültség miatt a közös munka megszakadt, ám a kislányuk örökre összeköti őket.

Jolly igyekszik óvni kislányát a nyilvánosságtól, a Blikknek pedig elárulta, hogy mindig az volt számára a legfontosabb, hogy Zsuzsika ne sérüljön a válás során.

„Három és fél év eltelt, mindenki életében benne van a gyermek, nem értem, hogy Suzy miért ad akkora hangot annak, hogy egyedül neveli a kislányunkat. Szerintem ezzel a gyereknek árt, egyszerűen nem értem, hogy miért kell ezt a sajtónak megszellőztetni és ország-világ elé tárni, hogy ő egyedül van a gyerekkel. Amikor a szülők elválnak, sajnos, a gyerek nem tud ugyanolyan közegben élni, mint korábban. Nem értem, hogy miért kell erre mindig visszakanyarodni. Zsuzsika iskolába, közösségbe jár, nem tehet semmiről. Szerencsére Suzynak is nagyon sok fellépése van, nem értem, hogy miért nem azzal foglalkozik” – mondta a Blikknek Jolly.

Korábban felröppentek olyan pletykák, miszerint Jolly volt felesége miatt kényszerült arra, hogy albérletben éljen, ám a zenész most tisztázta a helyzetet, elmondva, a korábbi nyilatkozatában csupán az elképesztően magas ingatlanárak háborították fel.

„Számomra is felháborító, hogy ennyi év alatt majdnem duplájára nőttek az árak, így alaposan meggondolja az ember, mennyiért vesz magának ingatlant. A hírek ellenére Suzyval nem állunk harcban, csak van egy közös tulajdonunk, amiről még nem született döntés” – magyarázta a zenész.

Forrás: Blikk