Vastag Csaba és barátnője számos kritikát kapott kapcsolatukat illetően
2022-08-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Vastag Csaba és barátnője számos kritikát kapott az interneten kapcsolatukat illetően. Az énekes és szerelme, Evelin hónapokat vártak, mire felvállalták együttlétüket az interneten, ugyanis tudták, hogy nem lesz egyszerű, és rengeteg negatív hozzászólóval kell majd megküzdeniük. Habár tisztában voltak ezzel, mégis mindkettőjük számára meglepő volt, mennyi rosszindulatú kommentet kaptak.

Mind Csaba, mind Evelin szívesen osztanak meg közös képet magukról a közösségi oldalaikon, és bár jelentős többségben pozitív hangvételű visszajelzéseket kapnak, mégis akad számos nemcsak negatív, de egyenesen bántó, sértő hangvételű komment is. Evelint teljesen sokkolták ezen üzenetek, ezért volt, hogy egyes posztjai alatt ki kellett kapcsolnia a hozzászólásokat.

„Csabi már hozzá van szokva ahhoz, hogy mindenfélét írogatnak róla, nekem ez új volt, sőt, az első héten egyenesen sokkoló!” – mondta Evelin. A szerelmesekről később durva hírek is elkezdtek terjedni a rosszakarók által.

"Amikor egy internetes oldalon arról a pletykáról olvastam, hogy dubajoztam, az letaglózott. Életemben egyszer voltam Dubajban, akkor is Csabival" – mesélte a fiatal lány, aki elmondása szerint mára megedződött, és már minden gond nélkül pörget tovább az ilyen kritikákon.

Csaba szerint jobban bosszantja őt az, amikor Evelinről lát rosszindulatú hozzászólást.

„Rólam már leperegnek. Nem veszem fel, ha bántanak, viszont azt igen, ha Evelinről írkálnak vérlázító dolgokat. Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék. Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól” – fogalmazott az énekes a Best magazinnak.

Forrás: Blikk