Nem kedvelnek a lányok? 5 dolog, amivel változtathatsz ezen
2020-12-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Egy újabb csalódás? Már a napját sem tudod annak, amikor egy vonzó lány szóba állt Veled? Fogalmad sincs mi a baj, vagy mit csinálsz rosszul? Úgy érzed senkinek nem vagy elég jó?

Meglepődnél, ha tudnád, hogy hány férfi teszi fel nap mint nap ugyanezeket a kérdéseket. Mindegy, hogy magas vagy alacsony, szőke vagy barna valaki, van-e pénze, vagy szegény, mint a templom egere, a probléma bárkit utolérhet.

Szerencsére van 5 dolog, amire, ha jobban odafigyelsz, változtathatsz ezen, és jelentősen növelheted az esélyeidet a társkeresés területén.

1. Kommunikálj!

Ha ezen a téren gyenge vagy, akkor muszáj fejlődnöd. A nők számára ugyanis nagyon fontos az őszinte párbeszéd. Mindegy, hogy csak a napja felől érdeklődsz, vagy intimebb témákról van szó, nem mindegy, hogyan tálalod. Igaz ugyan, hogy a nők és a férfiak másként kommunikálnak, de attól ez még nem jelenti azt, hogy ne kellene próbálkoznod. A tiszta és világos párbeszéd minden kapcsolat alapja, ezért gyakorold!

2. Ne siettesd!

Hacsak nem futó kalandot keres egy nő, akkor a lehető legrosszabb, ha túlságosan sietteted az intim együttlétet. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, akkor hagyd, hogy minden menjen a maga természetes útján, és amikor már érezhetően kölcsönös a vágy, akkor hozd elő ezt a témát.

Ezt is olvasd el! - Mit akar a nő egy párkapcsolatban?

3. Ne csak sodródj az árral!

Hogyan éled az életed? Szenvedélyesen, a legjobbat kihozva belőle, vagy csak „elvagy”? A nők szeretik a céltudatos férfiakat, akik elhivatottak mind a magán, mind a szakmai életükben. Akiknek van egy hobbija, sportolnak, keresik a kihívásokat. Aki mellett sosem fognak unatkozni, és akivel együtt fejlődhetnek. Ha Te viszont utálod a munkád, de nem teszel ellene, nincsenek terveid, és minden szabadnapodat pizsamában töltöd a tv vagy a laptop előtt, az nem túl vonzó egyetlen nő számára sem.

4. A lovagiasság még mindig nyerő!

A randizás világa jelentősen megváltozott az utóbbi években. Ritkán érkezik egy férfi virággal a randira, pláne nem fehér lovon. Napjainkban a legtöbb kapcsolat felszínes, és az ismerkedés is futószalagon megy, ha nem tetszik valaki, egyszerűen tovább görgetsz a társkereső oldalon, és keresel más jelöltet. De valójában, bármennyire is egyenjogúságra törekszenek a nők, még most is vágynak rá, hogy valaki levegye őket a lábukról. Érezni akarják, hogy valaki különlegesnek tartja őket, és a tenyerükön hordozza. Mit kell tenned ehhez? Például vedd a kezedbe az irányítást, és szervezd meg a randit az elejétől a végéig. Foglalj asztalt, vegyél egy szál virágot, gondolj mindenre. Meséld el a partnerednek, hogy mennyire várod a találkozást, amikor pedig már ott vagytok, akkor halmozd el finom bókokkal. Ugye nem is olyan nehéz?

5. Fogadd el magad!

Az önbizalom vonzó. Egy egészséges önértékelésű ember, aki elfogadja magát olyannak, amilyen, de aki kész a folyamatos fejlődésre is, az felhívja magára a figyelmet. Ha Te nem szereted magad, akkor hogyan várhatod el a többi embertől, hogy kedveljenek. Sokan elkövetik a hibát, hogy mástól várják el, hogy teljessé tegye az életüket. Ez még az elején működhet is, de hosszabb távon biztosan nem. Ezért, ha legközelebb azt kérdezed magadtól, hogy „Miért nem kedvelnek engem a lányok?”, akkor inkább tedd fel ezt a kérdést előbb: „Kedvelem én saját magamat?”.

Hidd el, Rád is vár valahol valaki. Csak azért, mert túl vagy pár sikertelen randin, még nem jelenti azt, hogy reménytelen eset lennél. Nem a megfelelő partnerekkel próbálkoztál, de számtalan lehetőség áll még nyitva előtted. Fontos, hogy hajlandó legyél a fejlődésre és higgy magadban!