Britney Spears és vőlegénye már ki is tűzték az esküvő időpontját
2022-05-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Britney Spears és vőlegénye, Sam Asghari elárulták, hogy kitűzték esküvőjük időpontját, a dátumot azonban csak a nagy nap után fogják megosztani a rajongókkal.

Sam Asghari számára nem ismeretlen, hogy a szerelméről áradozzon, így nem meglepő, hogy legutóbbi, 24 órán át látható Instagram-sztorijában további részleteket árult el közelgő esküvőjükről.

A szerelmesek már több mint öt éve alkotnak egy párt, tavaly szeptemberben pedig az eljegyzésüket is bejelentették. Britney még 2016-ban a Slumber Party című klipjének forgatásán találkozott először a személyi edzőként dolgozó Aghari-val.

A pár öröme az utóbbi időben határtalan, hiszen a pophercegnő nemrégiben jelentette be, hogy babát vár vőlegényétől. A kis jövevény érkezését már nagyon várják a szerelmesek, akik valószínűleg még a baba születése előtt össze is házasodnak, legalábbis Sam Asghari legújabb Instagram bejegyzése mindenképp erre utal.

A személyi edző legújabb Instagram-sztorijában cuki üzenetben köszöntötte menyasszonyát anyák napja alkalmából, majd hozzátette:

A nagy nap időpontját is kitűztük! De senki sem fogja tudni mikor lesz, csak másnap.Forrás: Blikk.hu