Hajmásy Péternek határozott elképzelése van a férfiakról
2022-05-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nádai Anikó és Hajmásy Péter már alig várják, hogy megérkezzen első közös gyermekük.

A várandósság egyfajta megpróbáltatás is a kapcsolatokban, ugyanis ilyenkor derül ki, a pár férfi tagja mennyit tud segíteni kedvesének. A Reggeli műsorvezetője vőlegényének azonban ez nem okoz problémát.

Fontosnak érzi, hogy egy férfi segítsen a várandós párjának?

- A kapcsolatunk elejétől kezdve abban hiszek, hogy figyelmesnek kell lennünk a másikkal. Így, hogy várandós, ez nyilván még fokozottabb, de azt gondolom, a férfiaknak kötelességük, hogy segítsenek a párjuknak, pláne a terhesség alatt.

Miben nyilvánul meg a támogatása?

- Mindenben segítek: bekötöm a cipőjét, nem hagyom, hogy emelgessen, figyelek, hogy ne fázzon vagy ne legyen melege. A házimunkába is besegítek, általában a konyha az enyém, például én pakolom be a mosogatógépet, majd veszem ki a tiszta edényeket.

Aggódós típus?

- Igen, az vagyok, hiszen azt szeretném, hogy Ani és a baba is rendben legyen. Kicsit túlzásba is esek néha, szerintem nem is igényli ezt ennyire, de nincs más választása... Engem ez nyugtat meg, és szerintem neki is jól esik. Illetve azt gondolom, egy nőnek mindig jól esik a figyelem, ezért az ajtót is mindig kinyitom előtte.

Hogyan készül az apaszerepre?

- Sok mindennek utána olvasok, mert azt gondolom, a férfinak is fontos tudni, min megy keresztül a nő a terhesség alatt és ilyenkor mire van szüksége.

Forrás: Blikk.hu