Békefi Vikinek jut ideje a férjére is
2023-08-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Békefi Viktória és Ya Ou Feng közös gyermeke, Mei Liza hamarosan két hónapos lesz.

Az újdonsült édesanya csak úgy ragyog, az édesapa pedig nemrég adott rövid interjút, amelyben újabb szakmai sikereiről mesél. Az énekes ekkor azt nyilatkozta, hogy nem fordult minden a feje tetejére körülöttük a gyermek érkezése óta, így a harmónia minden bizonnyal hozzájárul ahhoz, hogy remekül teljesít.

Viki nemrég egy kis helyzetjelentést is megosztott a követőivel, ami ezt erősíti.

"El sem hiszem, hogy lassan két hónapos lesz ez a kis hercegnő! Nagyon élvezzük az együtt töltött időt Lizi babával. Jól alszik még mindig, szépen növekszik, néha egy kis pocakfájás közbeszól, de mindent megteszünk, hogy enyhítsük neki! Már egyre többet mosolyog, reagálgat nekünk és ezer arca van" - írta közösségi oldalán az édesanya, és nemrég azt is megosztotta, hogy Lizi olyan jó baba, hogy a szülők egy kicsit kettesben is tudtak időt tölteni: vásároltak, vacsoráztak kettesben Fenggel.

A Sztárban sztár leszek! első évadának győztese láthatóan lubickol legújabb szerepében, és az anyaság minden percét élvezi. Habár kislányát nem mutatja a követőinek, a kis Mei Lizának máris rengeteg rajongója akad.