Puskás-Dallos Peti már nagyon készül az apaságra
2023-08-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Puskás-Dallos Peti számolja a napokat kisfia születéséig. Hogy mennyire izgatott, az a legújabb, Instagram-oldalára feltöltött videójában is látszik.

Néhány héten belül megszületik Puskás-Dallos Bogi és férje, Puskás-Dallos Peti első közös gyermeke, akiről már tudni lehet, hogy kisfiú lesz. Az énekesnő még várandósan is járt koncertekre, sőt, a Celebrandit is terhesen forgatta, most azonban már próbál felkészülni a kisbabájuk érkezésére.

Bár nem szokása, nemrég megosztotta, hogy milyen durva kritikát kapott az egyik nézőtől, aki azt írta neki, hogy egy terhes nő nem való a képernyőre. Bogi természetesen ezzel nem ért egyet, hiszen sugárzik a boldogságtól, amióta megtudta, hogy a szíve alatt hordja első gyermekét.

A Puskás-Dallos házaspár már nagyon várja első gyermekük születését, olyannyira, hogy a leendő édesapa nemrég egy babaápolási tanfolyamon is részt vett, melyről boldogan osztott meg egy videót a közösségi oldalán.

Peti kezében láthatóan nagyon jól áll a kisbaba, és ha arra kerül a sor, ezek után biztos, hogy teljesen szakszerűen fogja megfürdetni a kisfiát.

A tegnapi babaápolási tanfolyam legaranyosabb része, a babafürdetés gyakorlása. Egész jól ment, csak a ruhát ne felejtsem majd levenni

– írta a cuki videó mellé az énekes.