A legrosszabb randi élmények – így kerüld el!
2022-09-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A randizás soha nem volt egy könnyű történet, senki számára. Ha valaha már voltál hosszabb ideig szingli, akkor valószínűleg Te is csak arra vágytál, hogy végre találj valakit, olyan hamar, amilyen hamar csak lehet. Viszont pont a dolgok siettetése vezet sok esetben kudarcba fulladt találkákhoz is, hiszen nem hagyunk elég időt az előzetes ismerkedésre, így olyan partnerrel megyünk el egy-egy programra, aki egyáltalán nem való hozzánk.

Holott, ha lerövidül a folyamat, és kimarad az a néhány levélváltás, telefonbeszélgetés, vagy csetelés, amely alatt kicsit többet megtudhatnánk egymásról, akkor a személyes találkozóra végül lényegében két vadidegen megy el, és a siker esélye elég csekély.

Napjainkban a számtalan randi alkalmazás megkönnyíti és felgyorsítja az ismerkedést, de sajnos sokan elfelejtik, hogy a tökéletes pár megtalálásához időre és energia befektetésre van szükség. Ugyanazokon a felületeken megtalálhatók a komoly társkeresők, de a kalandorok is, akik csak szédítenek, és kötetlen viszonyokra vágynak.

Biztosan Te is egy olyan kapcsolatról álmodozol, amely örökké tartani fog, és elhozza számodra a vágyott boldog életet. De sajnos pont ezt a legnehezebb megtalálni. Ráadásul egy vadidegennel csak nehezen alakul ki a párkapcsolathoz alapvető bizalom, mert nem tudhatjuk, hogy amit magáról mesél, az mennyire valós. Egy-egy randi előtt ezért is érdemes kicsit utánanézni a partnerünk hátterének, és ha kicsit is gyanús, akkor inkább lemondani a találkát. Ezzel megmentheted magad nem csupán egy kellemetlen randiélménytől, de akár egy borítékolható szerelmi csalódástól is.

Az sem mindegy, hogy melyik online ismerkedős oldalon, vagy randi applikáción próbálkozol, hiszen manapság már sokféle, akár tematizált oldalt is találsz. Érdemes olyat választani, ahol a hozzád hasonló beállítottságú emberek regisztrálnak. De ezeken a felületeken is kihagyhatatlan lépés a megfelelő, és tartalmas kommunikáció. Legalább nagyvonalakban ismernetek kell egymás igényeit, és elvárásait, csak akkor van esély egy olyan randevúra, amely után lehet folytatása is a kapcsolatnak.

Ez is érdekelhet! - 6 tipp, hogy biztonságban érezd magad az első randin!

A randizással nincs semmi baj, ha előtte megteszed a szükséges lépéseket, és elég időt szánsz a partner megismerésére. Egy tökéletes kapcsolathoz elengedhetetlen a megfelelő párbeszéd, a megértés, a bizalom és persze bizonyos szabályok kölcsönös betartása. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, vagy nem elégséges, akkor az könnyen vezet csalódáshoz és konfliktusokhoz, a végén pedig elkönyveled, hogy inkább soha többé nem randizol, mert nem akarod újra és újra ugyanannak a fájdalomnak kitenni magad.