A leggyakoribb hibák, amelyekkel elűzhetsz egy férfit
2022-05-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az első lépés, amellyel elkerülheted a kellemetlen helyzeteket társkeresés közben, ha végre időt szánsz magadra, és az önbizalmad erősítésére. Természetes dolog, ha vannak kétségeid, szinte mindenki így van ezzel. Ettől függetlenül mindig minden helyzetben meg kell próbálnod a legjobb oldaladat mutatni, és kontrol alatt tartani a félelmeidet.

Ráadásul köztudott tény, hogy egy magabiztos ember mások szemében mindig vonzóbb, mint egy önmagát folyamatosan megkérdőjelező partner.

Melyek azok a személyiségjegyek, illetve jellemzők, amelyek még azelőtt tönkretesznek egy kapcsolatot, még mielőtt bármi is elkezdődne? Kiderül az alábbi listából!

Féltékenység és birtoklási vágy

A nők mindig féltékenykednek, ez alap. De féltékenység és féltékenység között is van különbség. Ha a pasid szeretne elmenni szórakozni egy gyerekkori barátjával, akkor el kell engedned. És persze próbáld meg nem túlanalizálni a dolgokat.

Sosem szabad kérdőre vonnod, és kifaggatnod minden apró részletről, fontos, hogy meg kell tudnod bízni benne, mert enélkül nem fog menni. Ha képtelen vagy bízni benne, akkor vagy nem állsz még készen egy új kapcsolatra, vagy ő az, aki nem érdemel meg Téged. Bármelyik is igaz Rád, mindenképpen meg kell szakítanod ezt a kapcsolatot, mert csak csalódás lesz a vége.

Megszállottság

Ne kövesd őt, se online, se a való életben. Nem vezet jóra, ha olyan dolgokat tudsz meg róla, amelyeket ő még nem mesélt el magáról, valószínűleg jó okkal. Ahelyett, hogy órákat töltenél a közösségi média oldalain, a titkait fürkészve, inkább rázd fel a saját életedet. Olyan sok lehetőség áll nyitva előtted, amellyel jobbá teheted a napjaidat, és ehhez még csak a partneredre sincs szükséged.

Ez is érdekelhet! - Hogyan mérgez meg egy kapcsolatot a féltékenység?

Függőség

Senki nem akar randizni egy gyerekkel, így, ha Te folyamatosan csak utána sirdogálsz, mint egy hisztis kislány, akkor ezzel csak messzire fogod űzni magadtól. Ahelyett, hogy minden apró-cseprő üggyel hozzá rohangálnál, inkább legyél egy erős és független nő. Semmi szükség rá, hogy percenként irogass neki. Sokkal jobban teszed, ha kicsit eltűnsz, és kíváncsivá teszed, és eléred, hogy végül Te hiányozz neki.