Hivatalosan is vége: elvált Marsi Anikó és Palik László
2022-05-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Blikk úgy értesült, hogy bár az érintettek ezt nem hozták nyilvánosságra, a bíróság kimondta a két műsorvezető válását. A bontóper békésen zajlott le, miután a felek a két közös gyerek nevelésével kapcsolatos kérdésekben és az anyagiak elosztásában is előre megegyeztek. Ismerőseik szerint, mivel nem voltak vitás kérdések, a lehető legrövidebb idő alatt lezajlott az ilyenkor szükséges jogi procedúra, amelyet az egykori házaspár egyik tagja sem sürgetett. Marsi Anikó korábban ennek okát így magyarázta a Blikknek:

– El fogunk válni, ha az valamiért fontos lesz. Az, hogy férjhez menjek, menyasszony legyek, nagyon fontos volt. Az, hogy legyenek gyerekeim és a férjemtől szülessenek, az is nagyon fontos volt. Az viszont, hogy papírom legyen arról, már nem élünk együtt, nem fontos. Talán lesz majd olyan pillanat, amikor ez fontos lesz.

Ez a nyugalom jellemezte az osztozkodást is.

– Anyagi kérdésekben nem volt okuk bármin is vitázni, hiszen a házasságuk alatt gondosan odafigyeltek arra, hogy mindkettejük nevére kerüljön vagyon, ingatlan. Anikó jelenlegi otthona ráadásul már az esküvőjük előtt az övé volt, így ez sem lehetett konfliktus forrása – árulta el egy közeli ismerős, aki szerint mindössze két tárgyalás – az úgynevezett békéltető és a második, amelyen hivatalosan is kimondják az ítéletet – után túl voltak a bontóperen.

Az informátoru szerint nincs ellenségeskedés, viszály a Tények híradósa és volt párja között, ami mindenekelőtt a gyerekek érdekét szolgálja: miattuk fontos a szülők számára, hogy normális maradjon a viszonyuk.

– A gyerekeket közösen nevelik és ugyan a 16 éves Vilmos és a 13 éves Vince is Anikónál lakik, nagyon sok időt töltenek az apjukkal, akkor alszanak nála, amikor csak akarnak – tette hozzá a bennfentes.

Az egykori tévés álompár házassága tavaly tavasszal futott zátonyra, Palik László az Exatlon Hungary dominikai forgatása után már nem a közös otthonukba tért haza. Azóta mindketten új kapcsolatban élnek. Marsi Anikó Gyarmati Gábor mellett találta meg a boldogságát, és ezt nyilvánosan vállalta is. Palik László a Blikk információ szerint egy kisgyermekes ügyvédnővel jött össze tavaly ősszel, de a műsorvezető sosem beszélt az új szerelméről.

Forrás: Blikk