Dobó Ági és Kis Csaba álomesküvőjükre készülnek
2022-05-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dobó Áginak és Kis Csabának már kétszer is le kellett fújniuk a nagy napot, de pár hét múlva végre megtarthatják, amire már évek óta várnak, a lagzijukat. A pár a Fókusznak megmutatta álomesküvőjük helyszínét, majd meghatódva nyilatkoztak a várva várt napról."Azt gondoltam, hogy annyiszor éltük bele magunkat, engedtük el, hogy már nehezen fogom tudni hangulatba hozni magunkat, de a helyszínt látva és hogy elképzelem, hogy ezeket a székeket majd a családunk fogja megtölteni, hát megindító érzés" - mondta meghatódva Ági, akinek párja és gyermekei édesapja Kis Csaba elmondta, hogy a Covid miatt többször is le kellett mondaniuk a tervezett időpontot, ami nem volt egyszerű, most azonban mindketten nagyon várják a nagy napot.

Dobó Ágiék tavaly a polgári esküvőt már megtartották, a lagzira azonban a járvány miatt csak most fog sor kerülni. A pár 100-110 fővel számol és három napos mulatságot tervez az álomhelyszínen.

"Egy nagy bulit tervezünk. Meg akarjuk ünnepelni a családunkkal azt, hogy 12 év után végre összekötöttük az életünket. Egy szép bulit szeretnénk"- mondta a Fókusznak az egykori szépségkirálynő.

Hasonlóan a nagy napra készül az X-faktorból ismert Zdroba Patrik és menyasszonya Betti is, akik most a kamerák előtt vettek részt az első ruhapróbájukon.


Forrás: Blikk