A férfiak ujja hossza mindent elárul a személyiségükről
2023-05-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

A titok a gyűrűsujjban és a mutatóujjban rejlik, mert a kutatások szerint ezek valójában nagyon sokat elárulnak arról, milyen ember kezéről van szó. Ez a teszt csak férfiakra vonatkozik, mert ezeknek az ujjaknak a hossza jelzi a férfiak tesztoszteronszintjét – és általa a személyiségét.

Háromféle típus létezik: A, B és C.

 

A. A gyűrűsujj hosszabb, mint a mutatóujj

Ez esetben egyértelműen jóképű férfiakról beszélünk. Bájosak és mindenkivel kijönnek. Ugyanakkor kissé agresszívak és forrófejűek: gyorsan fejest ugranak bármibe, így nagy kockázatot vállalnak. Ez azt is jelenti, hogy az ilyen ujjakkal rendelkező férfi gyakran több pénzt keres, mint társai.

B. A gyűrűsujj rövidebb, mint a mutatóujj

Az ilyen kezű férfi nagyon magabiztos, és még egy kicsit nárcisztikus is lehet. Az ilyen ember nem bánja, hogy gyakran egyedül van, és nem szereti, ha zavarják őt.

Azonban, ha szerelemről van szó, kevésbé magabiztos, és hajlamos nem megtenni az első lépést, kivárja, amíg te kezdeményezel.

C. A gyűrűsujj és a mutatóujj azonos hosszúságú

Talán ez elég... Az ilyen kezű férfi jó tárgyalópartner, nagyon lojális és szerethető. Ezzel a pasival minden egyensúlyban van. Nyugodt vele az élet, és úgy tűnik, minden gördülékenyen megy, mintha minden előre meg lenne szervezve.