A 3 legnagyobb különbség azok között, akik szeretnek randizni, és azok között, akik utálnak
2023-01-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Ismerkedni és randizni nem egyszerű. Az egész folyamat tele van buktatókkal, veszélyekkel és kockázattal. „Vajon érdekes lesz? Vonzónak fogom találni? Vagy egy idióta lesz, akire kár az időt fecsérelni?” Bizonyára benned is megfogalmazódtak már hasonló kérdések egy-egy személyes találka előtt.
Ugyanakkor minden randevúban ott a lehetőség a megtalált boldogságra, az izgalomra és a szép élményekre. Természetes, hogy van benned némi félsz, és bizonytalanság, de a társkeresésnek senki számára nem kellene egy borzalmas és rettegett témának lennie.
Ha Te úgy érzed, hogy soha többé nem akarsz senkivel megismerkedni már, mert kudarcot kudarcra halmozol, akkor ott sajnos nem csupán a nem megfelelő partnerekkel van gond, hanem a Te mentális állapotod is segítségre szorul, és a hozzáállásodon is változtatnod kell.

Az embereket alapvetően két csoportba sorolhatjuk, ha társkeresésről van szó. Az egyik táborba azok tartoznak, akik szívesen ismerkednek, és szórakoztatónak tartják ezeket a randevúkat. Míg ott van a másik csoport, akik egyenesen gyűlölik az egészet, és hallani sem szeretnének a párkapcsolatokról.

Mi a legnagyobb 3 különbség köztük?

Csak külső megerősítést keresel, hogy elég vonzónak találnak mások, vagy tisztában vagy az értékeiddel (és itt nem csak a fizikai megjelenésről beszélünk)?

A vonzerő sosem pusztán a külsőségeket foglalja magába. Azok az emberek, akik nyitottak az ismerkedésre, nem foglalkoznak olyan tényezőkkel, amelyek felett nincs kontrolljuk. Ilyen a szépség, vagy a testi adottságok, mint a magasság és testalkat. Hiszen a legtöbb ember átlagos kinézetű, és szintén átlagos párra vágyik. Nem mindenki álmodik szupermodellekről, vagy ha álmodik is róluk, a valóságban egy hétköznapi társat fog választani. Ezek az emberek tisztában vannak vele, hogy értékesek, és ha nem is tökéletesek, de megérdemlik a boldogságot.
A cél az, hogy Te is meglásd magadban a jót, azt az egyéniséget, amely különlegessé tesz mások szemében. Azt is tartsd észben, hogy egy csinos ruhával talán eléred, hogy elkérjék a számod, de többször felhívni csak akkor fognak, ha érdekes is vagy, akivel van miről beszélgetni.

Az Igazit keresed, vagy csak szeretnél megismerkedni egy érdekes emberrel?

Azok az emberek, akik szívesen ismerkednek, nyitottak az új szociális élményekre. A randizásra szórakozásként tekintenek, és izgatottan várnak minden érdekesnek ígérkező beszélgetést, illetve közös programot. Ők nem görcsölnek azon, hogy az adott jelölt lesz-e számukra életük szerelme. Ők csak kellemesen szeretnék érezni magukat, és majd kiderül, mit tartogat számukra egy-egy új ismeretség. Talán a nagy szerelmet, talán egy jó barátot. Ez a fajta megközelítés sokkal egészségesebb minden egyedülálló ember számára, hiszen így nincs nyomás, nincs stressz, nincs kényszer, ami már előre rányomja a bélyegét egy-egy elkövetkezendő randevúra.
A párkeresők másik csoportja viszont csak arra a célra fókuszál, hogy kiben találhatják meg a nagy Ő-t. Válogatósak, és mindent túlkombinálnak. Így e szűklátókörűség nyomán nagyobb eséllyel kudarcba fullad minden próbálkozásuk.

Ez is érdekelhet! - Utálsz randizni? 13 tipp, amivel változtathatsz ezen

A nagy számok törvényében hiszel, vagy a szerelem végzetében?

A romantikus filmek és lányregények sajnos sokakat összezavarnak mai társadalmunkban. Rengetegen hiszik azt, hogy azonnal tudni fogják valakiről, hogy ő lesz az egyetlen és Igazi. Azok az emberek, akik nem félnek a randizástól, azok inkább azt az elvet követik, hogy minél több emberrel ismerkednek meg, annál nagyobb esélyük van valaki olyannal találkozni, aki hatással lesz rájuk, és elköteleződnének mellette.
Ezzel szemben a másik csoport csak egy dolgot akar, megismerni a nagy Ő-t, de itt és most azonnal. Sajnos ez nem így megy. Idő kell ahhoz, hogy egy kapcsolat kiforrja magát, és kiderüljön, hogy két ember mennyire képes harmóniában egymás mellett kitartani. Ezt egyetlen pillanat alatt senki nem képes megítélni.

Te melyik csoportba tartozol?