Delhusa Gjon és 44 évvel fiatalabb szerelme extrém esküvőt terveznek
2023-01-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Delhusa Gjon rengeteg támadást kapott azért, hogy egy 44 évvel fiatalabb nőbe, Fanniba szerelmes, ám ez kicsit sem zavarja őt. Sőt, párjával már az esküvőt tervezik, amelyről konkrét elképzelésük is van.

Delhusa Gjon azt vallja, a kapcsolatuk titka abban rejlik, hogy jól tudnak együttműködni, amit az sem befolyásol, hogy 44 évvel idősebb Fanninál. Szerelmük kezdetén több nehézséggel is szembe kellett nézniük, ám az együtt eltöltött 10 év alatt jól kiismerték egymást.

– Fanni tizennyolc éves volt, amikor azt mondta a szüleinek, hogy hozzám akar költözni. Amikor két ember közös életet kezd, össze kell csiszolódniuk, így adódnak nehézségek. Mivel én vagyok a rangidős, arra tanítottam meg Fannit, hogy a problémamegoldás a legfontosabb annak érdekében, hogy jól működjön a párkapcsolat. Természetesen kívülről érkező nehézségekkel is szembe kellett néznünk, ugyanis a kapcsolatunk nem szokványos, és sok kritikát kaptunk emiatt, de ezt mind túléltük, és most már mindenki látja, hogy boldogok vagyunk együtt – fejtette ki a véleményét Delhusa Gjon.

Az énekes 2020-ban jegyezte el szerelmét, ám esküvőre még nem került sor. A ceremóniáról azonban már most határozott elképzelésük van, és az extrém megoldásokat sem vetik el.

- Vannak ilyen elképzeléseink, hogy tandemugrás közben esküdnénk meg, vagy vágtázás közben adna bennünket össze egy pap, de az is felmerült bennünk, hogy a víz alatt, avagy a jubileumi koncertünkön házasodnánk össze – avatta be a részletekbe a Hot! magazint.

Delhusa azt is megosztotta, hogy mit gondol a családalapításról. Elmondta, hogy mivel rengeteget utaznak és kalandos életet élnek, egy gyermek érkezése nem feltétlenül fér bele ebbe az életstílusba. Fanni pedig imádja a munkáját, és jelenleg nincs is igénye másra.