8 tipp, hogyan ne legyél szégyenlős férfitársaságban
2018-01-26  /  Szerző:   /   Randi A szomorú igazság az, hogy nem mindenki születik magabiztosnak. Sokaknak erősen meg kell dolgozniuk azért, hogy bizalmat alakítsanak ki az ellentétes nemmel. Gyakorlással ezek a nehézségek orvosolhatók, mígnem teljesen természetessé válik a kommunikációnk. Cikkünkben szeretnénk megmutatni 8 lehetőséget, ami biztosan segíteni fog ledönteni a falakat.

  1. Mérettesd meg magad


Fontos a kihívás, ne meneküljünk el előle, hogy feloldhassuk az éveken át belénk ivódó gátlásosságot. Ha nagyon félénk vagy, érdemes kis dolgokkal kezdeni, például ráköszönhetsz egy egyszerű sziával a helyes szomszédra. Egy barátnőkkel eltöltött karaoke este is sokat segíthet, haladj kis lépésekben és soha ne add fel.


  1. Tedd magad ragyogóvá


A szégyenlősségedet csökkenteni tudod, ha felélénkíted a ruhatárad és sokkal többet mosolyogsz, mint szoktál. Ezekkel az egyszerű praktikákkal, sokkal magabiztosabbá válhatsz. Természetesen, ha például nem a lila a kedvenc színed ne viseld, de próbálj meg a barna-, szürke-, fekete palettán kívül mozogni.  1. Hagyd magad elpirulni


Sok férfi számára vonzó, hogyha meglátnak egy csinos rózsaszín arcot és a legtöbb esetben fel sem tűnik számukra, hogy miért is pirultál el valójában. Ne temesd az arcod a tenyered mögé, hagyd, hogy ez az imádnivaló tulajdonság az előnyödre váljon.


  1. Hidd el érdekes vagy


A félénk emberek többsége küzd, azzal a problémával, hogy azt gondolja nem érdekes a másik fél számára, pedig ez a feltételezés 99%-ban alaptalan. Mindannyiunkban van valami különleges; vágyak, gondolatok és álmok, ne félj megosztani őket.  1. A srácok nem idegenek


Ne legyél soha biztos abban, hogy a férfiakat nem érdekelhetik ugyan azok a dolgok, mint téged. Sok módja van annak, hogy megtudd, mit szeret a másik. Az első, hogy beszélgess, lehetőleg minél többet. Ha kiderül, hogy még sincs bennetek semmi közös, lépj tovább, valószínűleg nem egymásnak lettetek teremtve.


  1. Nem harap az erősebbik nem


Ha félénk vagy előfordulhat, hogy jobban rettegsz az elutasítástól és a felsüléstől, mint mások. Meg kell próbálnod legyőzni a félelmeidet és nyitni a másik nem felé. Viselkedj természetesen, mintha a barátnőid körében lennél és nyert ügyed van.  1. Hozd magad formába


Miután megvan a lehengerlő új ruhatár, amiben magabiztosnak érezheted magad, érdemes időt fordítanod a kondíciódra is. A testi edzettség növelése erőteljes hatással van az érzéseidre, meglátod rövid időn belül csupa olyan pozitív változáson fogsz keresztül menni, amely lelkileg megerősít.


  1. Tarts ki


A félénkség elűzése gyakran hosszú és nehéz folyamat, de ne add fel, mert egy teljesen új világ nyílhat meg előtted. Biztos lesznek bukkanók, de emlékezz rá, hogy a legmagabiztosabb embereket is megsebzik néha. A fájdalom az élet része, de csak egy parányi része, azokhoz a csodálatos lehetőségekhez képest, amiket kihasználhatsz.