6 őszi trend, amit te is imádni fogsz!
2021-10-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Most már minden őszi divatbemutató lezajlott és javában elindult a találgatás, hogy mik azok a darabok, amiket át tudunk venni saját öltözködésünkbe. Ugyanis jól tudjuk, hogy a nagy divattervezők, akik sokszor megmagyarázhatatlanul furcsa és egyedülálló darabokat készítenek mégis azok, akik aztán ezekkel a darabokkal irányt mutatnak a többi ruhagyártó cégnek is. Ez most is így történt és legnagyobb örömünkre vannak azért olyan trendek, amik könnyedén beilleszthetők egy mindennapi öltözködésbe.

Ősz = kötött pulcsik

Na de idén nemcsak a kötött pulcsik térnek vissza az őszi idővel, hanem minden, ami kötött. Legyen szó kötött ruháról, szoknyáról, kabátról, amit csak el tudsz képzelni. Így pedig már nem kell attól félnünk, hogy kényelmes szettjeink nem lesznek divatosak. Emellett pedig a Covid utóhatásaként minden, ami kényelmes és otthoni viseletnek számít, azt az utcára is bátran felveheted.

 

Szabadulj fel!

Ha pedig nem az előző tábort gyarapítod és eleged van a kényelmes és egyszerű holmikból, akkor öltözz abba, amibe csak szeretnél. Legyen szó flitterről, csillámról, leopárdmintáról, élénk színekről vagy akár fazonokról, aminél eszedbe jut a “Nem túl sok?” kérdés, mind jöhetnek. Persze ez nem mindenki stílusa, de ha érzed magadban az affinitást, akkor merj és vállald be őket.

 

A mellény az új kabát

Akár egy kötött mellény, akár egy pufis vagy műbőr anyagú, az biztos, hogy most ez lesz az átmeneti időszak favoritja. Már tavaly elindult a divatja a mellényeknek de ezt idén sem felejtjük el és főként a kötöttek lesznek azok (kiindulva az első trendből), amik viszik majd a pálmát. Felveheted ezt akár szoknyához, nadrághoz, egyberuhához, hosszú ujjúra, a lényeg, hogy minél rétegesebb legyen.

 

Kevesebb anyag, több divat

Merthogy a lyukacsos lesz a menő idén ősszel. Na jó, ez lehet, hogy egy kisebb túlzás, de minél kivágottabb, minél extrábban csűrt-csavart egy anyag, annál jobb. Variálhatod úgy is, hogy minél több ilyen darabot veszel fel, de ha nem vagy ennyire bevállalós, akkor egy kivágottabb felső egy egyszerű farmerrel és blézerrel is tökéletesen megállja a helyét. Ha pedig ruhát veszel fel, ami kivágott, akkor ezt is tudod egyensúlyozni olyan kiegészítőkkel, kabátokkal, blézerekkel, amik egyszerűbbé teszik a megjelenésed.

 

Zöldből barnába borulnak a fák, az őszi trend mindkettőt tartja

A barna nem meglepő, hogy újra előjön az ősz kezdetével, hiszen meghatározó szerepet játszik mindenki gardróbjában ilyenkor ez a szín. De a zöld árnyalatait sem kell eltennünk, ugyanis ezeket is bátran felvehetjük majd. Árnyalatokban is mi választjuk magunknak a hozzánk közelállót és szabadkezet kapunk a variálásában, úgyhogy ha az élénk színek nem neked valók, akkor itt biztosan találsz valamit, ami passzol hozzád.

 

Együttes szettekbe borul minden

Na de nem akármilyenbe, hanem öltöny szettekbe. Nem meglepő, hogy most, amikor mindenki szépen lassan visszatér az irodákba, akkor újra trendi lesz az elegáns. De nemcsak a nadrág és blézer-kombókra kell gondolni, hanem variálhatod akár szoknyával is, a lényeg, hogy szettben tedd. Az ilyen trendekben pedig az is jó, hogyha megveszel egy ilyen szettet, azt utána akár külön is fel tudod venni két teljesen másik összeállítással.

Forrás: Glamour