Újabb fotók kerültek elő Rékasi Károly és Pikali Gerda esküvőjéről
2021-10-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rékasi Károly és Pikali Gerda még augusztusban kelt egybe a Budai Várnál, s most egyre több kép kerül elő az esküvőről.

Pikali Gerda elkezdte szórni a képeket a nyári esküvőjéről: Rékasi Károly kilenc évvel ezelőtt kezdett udvarolni a színésznőnek, de először egyikőjük sem gondolkozott a házasságon. Éppen ezért a Jóban Rosszban színésznője alaposan meglepődhetett, amikor Rékasi Károly feltette neki a nagy kérdést. Pikali Gerda természetesen igent mondott, és most a nyáron egybe is keltek a Budai Várban.

Az esküvőről azonban eddig nem sok képet láthattunk. Most viszont a színésznő elkezdte szórni a fotókat, kedden újabb képeket osztott meg az Instagramon a követőivel. A felvételekről egyértelműen kitűnik, hogy nagyon vidám hangulatban telt az esküvőjük. Gerda ruhája csipkés, fodros, elegáns és játékos volt, szenzációsan nézett ki benne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rékasi-Pikali Gerda (@pikaligerda) által megosztott bejegyzés


A friss ara élete egyik legcsodálatosabb napjának érezte, mikor kimondták az igent Rékasi Károllyal – számolt be róla a Blikk Rúzs is.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rékasi-Pikali Gerda (@pikaligerda) által megosztott bejegyzés


A most közzétett fotók tanúsága szerint pedig Gerda tanúja Nagy Balázs volt színész volt, aki szintén a Jóban Rosszban című sorozatból lehet ismerős a nézők számára.

Forrás: Blikk