6 ok, amiért a férfiak szívesen randiznak érettebb nőkkel
2024-03-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Nemcsak a Hollywood-i hírességek, de számtalan teljesen hétköznapi pár is bebizonyította már, hogy a korkülönbség nem lehet egy boldog kapcsolat akadálya. Sőt! Bármennyire is az a nézet terjedt el a közhiedelemben, hogy még a férfiak is csak kizárólag a fiatalabb nőket tartják vonzónak, ennek az ellenkezője sem ritka.

De miért is randiznak szívesen a fiatalabb férfiak idősebb hölgyekkel? Erre kerestük meg a leggyakoribb okokat.


Ezért vonzó egy érett nő a fiatalabb férfiak számára:

Nem játszik játékokat. Felejtsd el a kacérkodást vagy az emberi játszmákat. Az érettebb nők nem süllyednek le erre a szintre. Pontosan tudják, hogy kik ők és mit akarnak, míg fiatalabb társaik sokszor azt sem veszik észre, hogy épp megjátsszák magukat a kiszemelt férfi előtt. Pedig az erősebb nem szereti az őszinteséget, és a partnere képes pontosan megfogalmazni, hogy mit vár el.

Van önbizalma. Amikor egy nő jól érzi magát a bőrében, akkor kivirul, és vonzóbbá válik a külvilág számára. A megélt élményei és tapasztalatai rengeteg tudást biztosítanak számára minden területen, így sokkal magabiztosabb lehet a fellépése bármely helyzetben.

Jól kommunikál. Az őszinteség és a nyitottság mindennél fontosabb egy párkapcsolatban. A férfiak nem kedvelik a virágnyelvet, a célozgatást, jobban elfogadják a világos beszédet. Egy idősebb nő nem fél felvállalni az érzéseit, gondolatait, vagy akár a céljait, és ezt az erősebb nem tagjai nagyra értékelik.

Van hatalma, egzisztenciája. Van valami nagyon vonzó abban, ha egy nő önellátó és nemcsak a vacsora számláját tudja fizetni, hanem anyagilag is gondoskodni tud magáról. Míg korábban egy nő a háziasszony szerepét volt kénytelen felvenni, mert a férfiak ezt várták el tőle, addig a mai fiatalabb generáció számára már teljesen természetes, hogy a nők is karriert építenek, és sikeresek az üzleti életben.

Érték a csillogás helyett. Azok a fiatalabb férfiak, akik már túl vannak a bulizós, hódító korszakukon, már valami mást keresnek. Ami több, mint felszínes csillogás, inkább mélyebb, tartalmasabb kapcsolat.

Az érettebb nők jól néznek ki. A szépség belülről fakad, és legyünk őszinték, a mai nők sokkal kortalanabbak, mint elődeik. Ráadásul a belső elégedettség és boldogság kifelé is látható, sokkal sugárzóbb és vonzóbb lesz tőle bárki.

 

Ez is érdekelhet! - Korkülönbség egy párkapcsolatban? – Milyen hatással lehet a közös életetekre?