Kasza Tibi kiborult, nyilvánosan védte meg a feleségét
2024-03-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kasza Tibi a közösségi oldalán szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy a feleségét rengeteg bántás éri a közösségi médiában az alakja miatt. Az énekes arról beszélt, hogy a gyermekei édesanyját a soványsága miatt alázták meg.

Kasza Tibi a Challenge nevű diétájával nagy népszerűségre tett szert a fogyni vágyók körében. Ám a negatív kritikák őt és a feleségét, Darai Andreát sem kerülik el, sőt, voltak, akik egyenesen anorexiásnak nevezték a kétgyermekes édesanyát.

„Adok válaszokat 2 miért-re! Miért kötöttem össze az életem a számomra legcsodásabb nővel a világon már 12 éve, mert megtaláltam benne a társat, akiről mindig álmodtam, aki támogat, helyretesz, bátorít, leteremt, ha kell, a saját teljesítményével inspirál, és nem csak a szerelmem, de a legjobb barátom is. A két csodás gyermekem édesanyja, akik isteni ajándékként érkeztek az életünkbe. És egy másik miért, miért hagytuk ott a 'nagy' Facebookot, és az Instagramot? Az ott eldurvult hangnem miatt, amiért elég volt egyetlen kép tegnap, és ismét szomorkodni láttam a feleségem, hogy jöttek a kommentek arctalan profilokról, hogy anorexiás, adjál már ennek a lánynak enni stb.” – kezdte a bejegyzésében Kasza Tibi, majd így folytatta:

„Ez az »anorexiás« kihordott és megszült két csodás gyermeket, még arra se mond rosszat, aki szemtől szembe bántja őt, nélkülözésből jött, és a saját kreativitásából birodalmat épített, és az ő harca bizony az hogy szeretne hízni, de nem tud. És én szeretem, szeretem soványan, kövéren, alacsonyan, magasan, nekem mindig ő lesz a legszebb! És tud valamit, amit egyre kevesebben az internet eltorzult világában, jó ember. Miközben a túlsúly legyőzésére tanítalak meg benneteket, arra is biztatlak, hogy olyan testben éljetek, ami számotokra örömöt okoz, ne akarjatok megfelelni senkinek és semmilyen elvárásnak. És ne legyen elfogadott dolog a sovány emberek megalázása sem az internet világában, mert ezeknek az embereknek nincs zajos közössége, aki azonnal testképszégyenítést kiállt. Ők némán kell, hogy tűrjék, a »csontokkal játszanak a kutyák« megjegyzéseket a könnyüket nyelve, miközben számtalan komoly oka, felszívódási rendellenességek, hormonális problémák stb. lehetnek a háttérben.”

Ezután a másik miértről is beszélt néhány szóban az influenszer...

„Szóval ez a miért, pontosabban ez is az egyik miért. Mert eldurvult ez a hely is, emlékszem a régi szép időkre, játék volt a Facebook, az Instagram, mosolyogni jártunk oda. Mára csatatér. És a magam részéről még tudom, hogy kell csatázni, csak már nem akarok. Mert látom, mi lesz a vége, és ti is mind meglátjátok majd sajnos. Benneteket a Challenge Diet Official zárt közösségben békében, szeretetben, biztonságban vezethetlek, megóvhatlak benneteket ott, de a világot nem tudom jobbá tenni számotokra sem, már senki sem tudja…bár megtehetném De mi ott együtt felépítünk egy jobb világot, ami csak a miénk. Segítetek?” – zárta a felháborodott Kasza.