Vilmos herceg és Katalin hercegné meseszerűen neveli a gyermekeit
2022-12-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A hercegi pár mindhárom gyermekét – a kilencéves György herceget, a hétéves Sarolta hercegnőt és a négyéves Lajos herceget – magával vitte a hétvégén a sandringhami birtokon tartott karácsonyi szertartásra.

Duncan Larcombe királyi szakértő az Ok! című lapnak nyilatkozva azt mondta, nyilvánvaló, hogy a walesi hercegi pár Katalin hercegné szüleitől, a 67 éves Carole-tól és a 73 éves Michaeltől merített ihletet, hogy miként neveljék a gyermekeiket – írta a Daily Mail.

A szakértő elismerte, hogy György herceg nevelése „hasonlóságokat” mutat az apjáéval, Vilmos hercegével. A walesi herceg családja szorosabb egységet alkot, akárcsak a Middleton família. „Vilmos a Middleton-modellre alapozta gyermekei nevelését: három gyermek, jómódú, ám keményen dolgozó szülők és sok-sok szeretet” – véli a szakértő.

„Mire Kate a húszas évei elején járt, az édesanyját és az édesapját a legjobb barátai között tartotta számon. Erre törekszenek Vilmosék is a gyermekeikkel” – állítotja Duncan Larcombe.

A walesi hercegnőnek, aki a gyermekkora nagy részét a berkshire-i Buckleburyben töltötte, két fiatalabb testvére van, a 39 éves Pippa és a 35 éves James.

A szakértő szerint Vilmosék családján – Katalin hercegnő gyermekkorával ellentétben – nagy a nyomás, hiszen állandóan a reflektorfényben vannak, ezért a walesi herceg és hercegnő úgy szoktatják hozzá gyermekeiket a királyi élethez, hogy fokozatosan szoktatják őket a nyilvánossághoz: legutóbb karácsonykor, illetve a karácsonyi istentiszteleten a Westminster apátságban.

Katie Nicholl királyi szakértő szerint Vilmosék már elmondták legidősebb gyermeküknek, hogy egy nap király lesz, de tudatosan nem terhelik őt semmiféle kötelességtudattal.

A szakértő azt állította, hogy György, Sarolta és Lajos a leghétköznapibb nevelésben részesülnek, miután a család az év elején Windsorba költözött. Hozzátette: „Nagyon merész döntést hoztak a Windsorba költözéssel, hogy csendesebb életet élhessenek, amit London központjában nem élvezhettek.”

Míg Vilmos és Harry hercegek Etonba jártak, a hercegi pár mindhárom gyermekét a Lambrook iskolába íratta.

Az exkluzív iskolában – amely 52 hektárnyi magánterületen található, és mindössze 10 perc autóútra van a család új otthonától – bárányokat tartanak, valamint méhkaptárokat is, mivel azt szeretnék, ha a diákok többet tudnának a természetről.