Vasvári Vivien új életet kezd szakítása és válása után
2021-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Új év, új élet – ezt fogadta meg magának Vasvári Vivien (30).

– Fontos döntéseket hoztam. Most a gyermekeimre és a karrieremre fordítom a legtöbb időt. Régen sokat szerepelt a magánéletem a médiában, de ez idén máshogy lesz. Innentől kezdve megválogatom, mibe engedek bepillantást – mondta a Blikknek Vivien a változásával kapcsolatban, aki azt is elárulta, mit gondol a jómódú férfiakról.

– Van egy kedvenc bölcsességem: a sok pénz csak a lusta nőket bűvöli el, egy sikeres, sokat dolgozó nő számára egy jómódú férfi bónusz, nem mentőöv. Ezt én is így gondolom. Mindent megteszek azért, hogy a gyermekeimet eltartsam, megteremtsek számukra mindent. Nem félek attól, hogy egyedülálló anyuka vagyok. Akkor sem aggódom, ha szingli vagyok. Bár korábban azt hittem, hogy kapcsolatfüggő vagyok, de megint csak rá kellett jönnöm, egyedül is erős vagyok, minden problémát megoldok.

A modell nehéz éven van túl, elvált volt férjétől, majd szakítottak a kedvesével.

– Elengedtem mindent, ami nem épít. Megbocsátottam, amit kellett, nem vagyok haragtartó típus. Nemrégiben két hétig nyaraltam a testvéremmel és a barátainkkal, feltöltődtem, minden feszültséget, stresszt elengedtem. Utólag visszanézve nem csinálnék semmit másképp, minden okkal történik az életben, amiből tanulunk és fejlődünk.

Vivien jelenleg is gőzerővel dolgozik, több terve, munkája is van.

– Tavaly év végén feltörték az Instagram-profilomat, ami nagyon megviselt. Még próbálom visszaszerezni, ezen nagy erőkkel dolgozom. Emellett már írom a könyvem második részét, reményeim szerint tavasszal megjelenik. Nagyon szerették az első kötetet, sok pozitív visszajelzést kaptam, hogy mennyit segítettem vele. Emellett több üzleti projekt is van most, de ezekről még nem beszélhetek. Nagyon sokat változtam az évek alatt, megkomolyodtam, és szeretném, ha az emberek már ezt az oldalamat ismernék, nem pedig azt, amilyennek a Feleségek luxuskivitelben realityben láttak.

Nem adja fel a tévézést sem.

– Egyelőre sok minden bizonytalan, de több nagy műsorral is tárgyalok, szeretnék idén egy nagyszabású show-ban szerepelni. Műsorvezetői ambícióim is vannak, de ahhoz még rengeteget kell tanulnom, szerintem ez a jövő év projektje lesz majd – mondta Vivien.

Forrás: Blikk