Kocsis Tibor szerelmi életéről vallott
2021-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nemrégiben Kocsis Tiborral beszélgetett a Blikk a szerelemről és az ismerkedésről.

Az énekes elmondta, hogy véleménye szerint ismert emberként nehezebb ismerkedni és rátalálni az igazira, de ma már ő is könnyen kiszúrja, ha valakinek nem őszinték a szándékai.

Ismert emberként nehezebb ismerkedni?

– Igen, mert ki kell szűrni, hogy melyik közeledés szól csak az ismertségnek, és melyek azok, amelyek valóban nekem, mint embernek. Azt gondolom, híres emberként nehezebb megtalálni az igazit. Én már ennyi év után szinte azonnal kiszúrom, ha valaki azért keresi a társaságom, mert ismert vagyok.

Hogyan veszi ezt észre?

– Nehéz megfogalmazni ezt, de vannak jelek, amelyekre figyelni kell. Például, ha túl sok információt tud rólam, és ezeket el is mondja, bedobja a beszélgetés alatt. Persze, nem nehéz utánaolvasni annak, honnan jövök, mi a kedvenc könyvem vagy ételem. Ám, ha valaki már ennyi mindent tud rólam, és fejben is tartja, akkor az énekesért rajong, nem értem. Ilyenkor érezhető, látványos a rajongás, amitől zavarba jövök. Hízelgő, de kellemetlen is egyben, vannak túlfűtött rajongók, akik inkább a zenémbe vagy abba a képbe „szerelmesek”, amelyet ők alakítottak ki rólam.

Összejönne rajongóval?

– Nem hiszem. A párjaim szinte mind civilek voltak eddig, ső,t a legtöbb azt sem tudta, hogy mivel foglalkozom, nem tudták, hogy híresség vagyok (nevet). Nekem kellett felvilágosítani őket, hogy mivel foglalkozom, de ez egyáltalán nem zavart, sőt, könnyebb volt így, mert tudtam, hogy a közeledés a személyemnek szól.

Szeret kezdeményezni?

– Alapvetően igen, ha úgy tetszik, vadász típus vagyok, és szívesen teszem meg az első lépést, nekem nincs gondom azzal, ha én hívok el valakit randizni. Sosem voltam jó taktikus, és nem is szerettem a játszmákat, hogy mikor írjak vagy ne írjak vissza a másiknak. Vagy arra várni, hogy ő dobjon be egy közös programot, szeretek irányítani.

Forrás: Blikk