Vasvári Vivien exe élvezi új életét
2019-12-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vasvári Vivien exe élvezi új életét, bár a szakítás után nem tudta, hova menjen.

 

– Régóta éreztem, hogy nem az igazi ez a kapcsolat. Vivi izgalmas, határozott csaj, de a parancsolgatós stílust nem lehet egy életen át elviselni – árulta el a Story magazin riportjában Szegedi Ferenc, azaz Fecsó (39), aki azt is elmondta, hogy a Feleségek luxuskivitelben című valóságshow-ból ismert Vasvári Vivien (29) többször is kellemetlen helyzetbe hozta mások előtt.

– Túl sokszor akarta megmondani, mit csináljak. Papucsot szeretett volna belőlem csinálni, pedig én is határozott egyéniség vagyok. Az állandó vitatkozás felőrölte a kapcsolatunkat.

Fecsó azt sem tagadta, hogy a szeptemberi szakítás után nem tudta, hova menjen, mert minden lakása ki volt adva.

– A szüleimnél húztam meg magam, a régi gyerekszobámban. Bőröndből öltözködtem és újjászerveztem az életem – foglalta össze a munka- és tűzvédelmi cég vezetője, aki azt is elmondta, hogy már folyamatban van kettejük válása, de a hét három napján ő lehet a kisfiúkkal, Edwarddal (1).

– Megtanultam pelenkázni, etetni. Sokat járunk játszóházba és a nagyszülőkhöz, de csavarogni is.

 

– A történtek ellenére hiszek a házasságban. Még van bennem egy-kettő – mondta tréfálkozva Fecsó, aki egyelőre az agglegények életét éli, ami egy ideig minden bizonnyal így is marad. – Nem törekszem elköteleződésre – állítja.

Forrás: Blikk