Vajna Tímea elárulta, miként tervezi a jövőjét
2019-12-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Andy Vajna özvegye számára nem enyhül a gyász, de az új élet reményben már tervezi a tengerentúli életet: lakásokat néz, építi a kapcsolatrendszerét, illetve a filmszakmában is igyekszik megvetni a lábát – írja a Story.

Az utóbbi időben Timit több híresség oldalán is láthattuk különböző hollywoodi eseményen, de az életében még mindig jelen van a férje halála óta szűnni nem akaró gyász. Az elhunyt filmmogul özvegye mindenképpen Amerikában képzeli el a jövőt, amiért mindent meg is tesz. Andy halála előtt is már többször tervezték, hogy oda költöznek, de ez most vált igazán aktuálissá, hiszen az özvegy képtelen a Gattyán-villában tovább élni, hiszen ott minden egykori férjére emlékezteti.


Eddig úgy érezte, hogy a továbblépésre nem képes, de most már úgy érzi, itt az ideje, hogy elkezdje önálló életét.

Az új élet kezdete mindig új reményeket ad – mondta bizakodóan a magazinnak.

A jövő év elején ugyan még hazajön Magyarországra, de csak azért, hogy az itthoni életét felszámolja, mivel elsődleges célja, hogy kiköltözzön, majd megszerezze az állampolgárságot. Tímea egyelőre abban az apartmanban él, amit még Andyvel béreltek ki korábban, közben pedig ingatlanos segítségével keresi új otthonát.

Egy új otthon mellett filmes karrierjét is szeretné felépíteni, így folyamatos kapcsolatban van a jövendőbeli munkatársaival, forgatókönyveket olvas, és szeretné befejezni férje félbemaradt munkáit is. Jelenleg is a szakmában mozog, Aspy Tom Pillanat című alkotásának népszerűsítésén dolgozik. A nemzetközi Golden Award filmes fesztiválon három jelölést is kiérdemlő film közel áll Tímeához, mivel az alkotás egy rákbeteg nő utolsó napját kíséri végig, az őt érő folyamatos szánakozás és sajnálatot pedig teljes mértékben át tudja érezni férje halála óta.


Személyes érzései mellett szakmai szempontból is fontos Timi számára ez a projekt, mivel ez nagyon jó ajánlólevél lehet számára a filmiparban.

A hétköznapjait többnyire az ügyintézés tölti ki, de mivel a jövőkép egyre jobban kirajzolódik előtte, így könnyeben viseli a sok elintéznivalót. Itthon sok csalódás érte emiatt igazán reméli, hogy az amerikai álom számára is valósággá válhat.

Szeretnék tiszta lappal kezdeni és végre boldog lenni – mondja.

Amellett, hogy a férje mellett rengeteget tanult a filmes szakmáról, újra szeretné kezdeni a színiiskolát, amit korábban félbe hagyott. Elmondása szerint szerencséje van, mert jó emberek veszik körül, Návai Ildikó például, akivel az Andy-ről írt új könyve óta sokszor találkozik, több eseményre is meghívta Timit, ahol olyan sztárokkal találkozhatott, mint Jennifer Lopez, Leonardo Di caprio vagy egyik személyes kedvence, Kaitlyn Dever.

Természetesen több férfi is próbálkozott már nála, amióta özvegy, de úgy érzi, még nem áll készen egy új kapcsolatra. Most ideje sem lenne arra, hogy ezzel foglalkozzon. Szabadidejében edzeni jár és sokszor találkozik a barátaival is, ők segítik őt, hogy lelkileg erősebb lehessen.

Andy az élete során mindig támogatta Timit abban, hogy Amerikában tudjon érvényesülni, ezért reméli, egykori férje most is büszke lenne rá.

Forrás: Blikk