Vastag Csaba és felesége mindent elárultak az álomesküvőjükről
2023-06-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Mint megírtuk, Vastag Csaba és a szerelme, Evelin nemrég titokban összeházasodtak. A pár nagy napjáról eddig nem sok részlet látott napvilágot, de most ők maguk meséltek el mindent.

Azt már korábban megtudtuk, hogy a pár helyszínnek a Budapest III. kerületi Kiscelli Múzeumot választotta, ahol tavaly Axente Vanessa és férje is egybekeltek. A százfős násznépben egyébként a családon és a szűk baráti körön kívül ismert színészek és zenészek is voltak. A pár pont miattuk döntött úgy, hogy vasárnapra szervezi az esküvőt.

Vastag Csaba kedvese, Domján Evelin azt hitte, elájul, amikor a templom előtt állt, mielőtt kimondta volna az énekesnek a boldogító igent:

„Kislánykorom óta ebbe a templomba járok... te jó ég, hányszor imádkoztam itt az elnyűtt focicipőmben, most meg ott álltam, mint egy hercegnő, és épp készültem férjhez menni életem szerelméhez”

– nyilatkozta Evelin.

Vastag Csaba hozzátette: a párja tényleg mesebeli hercegnő volt az esküvőjükön, és ő végig azon gondolkodott, hogy lehet ilyen szerencsés. Az énekes szerint azért 100 embert hívtak meg a nagy eseményre, mert meg akartak húzni egy határt, hogy tényleg csak azok legyenek ott, akik az életük részesei.

Elvettem életem nőjét, jöhetnek a gyerekek!

– jelentette ki Vastag Csaba, aki korábban már elárulta, négy gyereket szeretnének majd a kedvesével.

A lagzi előtt azonban nagy volt az ijedtség, ugyanis annyira beállt Evelin nyaka, hogy mozdulni sem bírt, ezért Csaba azonnal kórházba vitte a kedvesét.

Négy injekciót kapott a hátába. Majd kiderült, a gyógytornát sem ússza meg. Azt mondták, muszáj, ha mielőbb jobban akar lenni

– mesélte a hetilapnak Csaba, aki minden este megmasszírozta a szerelmét, hogy jobban legyen a nagy napra.

Evelin hozzátette: egy ideig az is kérdéses volt, meg tudják-e tartani az esküvőt, de szerencsére az állapota folyamatosan javult, és végül már az sem fájt neki, ha a fejét kellett forgatnia.

Az esküvő nagy szenzációja az a pillanat volt, amikor a tortát a plafonról engedték le nekik. A dekoráció fehér és arany színekből állt, a mulatság pedig olyan jól sikeredett, hogy hajnalig tartott.